29/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ČEKAJU NAS SUZE, KRV I ZNOJ – KIJEV VODI ZEMLJU U KATASTROFU! Evo šta je bivši savetnik ukrajinskog predsednika rekao za trenutno rukovodstvo!

ČEKAJU NAS SUZE, KRV I ZNOJ - KIJEV VODI ZEMLJU U KATASTROFU! Evo šta je bivši savetnik ukrajinskog predsednika rekao za trenutno rukovodstvo!

Bivši savetnik ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog Aleksej Arestovič kaže da trenutno ukrajinsko rukovodstvo vodi zemlju u katastrofu.

Ono je, kako ocenjuje, nedovoljno kompetentno, te nastavlja da se drži pogrešne politike.

– Od njih ne treba čekati adekvatnih odluka, koje odgovaraju situaciji – dodaje Arestovič.

Takođe, ističe da kijevski režim ne želi da kaže narodu pravu istinu da neće biti nikakvog povratka granicama iz 1991. godine, i da „Krima neće biti u skorije vreme“, jer će biti samo „odbrana, krv, znoj i suze“. 

Kao izlaz iz situacije, on navodi izbore, u kojima vidi šansu za obnovu i jedan politički zaokret, koji bi uzimao u obzir trenutnu situaciju. 

Kao neke od bitnih grešaka, bivši savetnik Zelenskog, koji je, inače, od nedavno i na poternici Rusije, navodi korupciju, pogoršanje odnosa sa susedima, besmisleno gomilanje snaga kod Bahmuta, kada bi, kako kaže, pažnju trebalo fokusirati na prodor južnog fronta, ali i neke druge razloge.

Prethodno, Arestovič je napustio poziciju savetnika Zelenskog u januaru ove godine nakon što je sugerisao da su raketu, koja je pogodila jednu stambenu zgradu u gradu Dnjepar 14. januara, možda oborili ukrajinski PVO sistemi.

Kasnije se izvinio i povukao svoje reči, ali je ipak bio smenjen.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);