03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BRUTALNO NAPADNUTA TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Hitno se oglasila, umešan i OTAC njenog deteta! ŠOK!

INFO

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“ i pevačica, Rialda Karahasanović, nedavno je saopštila javnosti da je u petom mesecu trudnoće, podelivši emotivnu objavu sa fanovima putem društvene mreže Instagram. Ona je sada objavila i nekoliko fotografija u donjem vešu, na kojima je pokazala svoj trudnički stomak. Međutim, ova objava naišla je na osudu nekih pratilaca, koji su izrazili nezadovoljstvo zbog načina na koji se Rialda predstavila. 

Čestitam, ali čemu takvo slikanje i takvo odevanje, draga Rialda – glasio je jedan od komentara ispod sporne objave, a ubrzo nakon toga, bivša zadrugara je odlučila da sarkastično odgovori na kritike, te spomenula i svog supruga:

Foto: instagram.com/queenrialda

Trudna Rialda napadnuta zbog obnaženih fotografija

Moj muž voli kada nemam ništa na sebi, ali da sam znala da će tebe toliko moje fotografije u gaćama da potresu, dva puta bih razmislila šta ću objaviti – stoji u pevačicinom odgovoru.

Podsećanja radi, krajem marta ove godine portal INFO ekskluzivno je otkrio da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović u drugom stanju i da čeka dete sa svojim verenikom Elvisom Biberovićem. Njih dvoje su se verili dok su boravili na Maldivima.

– Osećam se super, kad je prošao taj prvi talas mučnina i svega. Da nemam stomak sad, ljudi ne bi ni znala da sam trudna. Dobro je, ne mogu da se žalim – rekla je Rialda za Republiku, te otkrila kako je otac njenog detete saznao radosne vesti:

INFO

Foto: QUEENRIALDA/INSTAGRAM / INSTAGRAM

Rialda Karahasanović sa verenikom

– Budući tata je super reagovao. Pokazala sam mu test na video-pozivu, on kaže: „Imaš koronu?“. Mislio je da je za to test. Ja rekoh: „Ne, bićeš tata“. Oduševio se. Baš je bio srećan. Oboje smo uzbuđeni, on mi šalje klipove beba, pita šta nam treba, uživeo se u ulogu, vidi se da jedva čeka.

BONUS VIDEO: