01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BOLEST UČESNICE ELITE LEDI KRV U ŽILAMA: Od nje ostali samo KOST I KOŽA, morali da je priključe na SONDU! Da se naježiš!

INFO

Aktuelna učesnica rijalitija „Elita“ Jovana Cvijanović, poznata javnosti kao bivša partnerka popularnog repera MC Stojana, iznenadila je svoje cimere kada je tokom današnjeg dana otvorila dušu o svom privatnom životu. Naime, tokom emisije, pevačica je iskreno progovorila o svojoj ljubavnoj vezi o kojoj se naširoko pisao, otkrivajući detalje koji su do sada bili nepoznati javnosti.

Kako je u suzama priznala, u jednom periodu, Cvijanovića se zbog ljubavne patnje borila sa anoreksijom u kojoj je došla do tog stanja da su joj, kako kaže, organi bili veličine kao kod malog deteta.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Jovana Cvijanović bila u vezi sa MC Stojanom

Ušli smo u tu vezu, bili smo zajedno, posle mesec dana ja sam počela da živim sa njim u Beogradu u stanu i na Kosmaju on tamo ima kuću. Bukvalno se nismo razdvajali jedino kad je on radio ili sam ja vikendom imala tezge, inače po ceo dan bi bili zajedno. On je meni prvi počeo da piše i jako je bio uporan, to se dešavalo još pre devet godina kada je on krenuo da mi piše, dopala sam mu se i pitao me je da mu budem u spotu. Ja sam tada njemu dala broj telefona i posle, eto, tih devet godina on se meni javio i poslao mi poruku. Dopisivali smo se tad po ceo dan i celu noć, jedno veče smo se upoznali, sve je kliknulo odmah. Posle druge večeri sam ja ostala kod njega kući još četiri noći. Posle dva meseca smo počeli da radimo na deci, jako brzo je to sve išlo jer je to njegova najveća želja inače. Ja sam tad počela da sumnjam u neke stvari za njega, toliko sam se bila zaljubila da nisam obraćala pažnju na te loše stvari. Meni je ciklus kasnio devet dana, ja sam uzela test koji je bio negativan, bilo je sve kako treba. I, eto, taj poslednji mesec ja sam bila kod njega, ostala sam kod njega, on je bio bolestan, imao je neki problem sa plućima. Mama mu je dolazila iz Lučana tad kod njega, ja sam pokupila đubre i otišla kući. Sutra sam se probudila i poslala sam mu poruku da li je dobro gde sam videla da je on mene blokirao. Tad sam se presekla, pozvala sam ga i videla da me ne prati na instagramu, shvatila sam da me je svuda blokirao i, eto, nikad se više nismo čuli – priznala je Jovana, pa dodala:

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović Elita 7 Zadruga

Plakala sam po ceo dan i kad sam bila sa njim sam imala 48 kilograma, bila sam jako loše, nisam mogla da jedem, pila sam lekove za smirenje. Tad sam pala sa 48 na 44 kilograma, primetila sam posle sve kosti… Meni se dopalo što gubim na kilaži i nekako sam tu bol prema njemu zamenila time da ja što više mršavim. Počela sam da ulazim u ekstreme i uvek sam jela kupus salatu jer ima najmanje kalorija, počela sam da bežim od kuće da bih još više smršala. Jednom sam se vraćala sa svirke i samo sam osetila da mi nije dobro, zaustavila sam auto i pala u nesvest. Išla sam kod psihologa i on mi je rekao da moram hitno da odem kod doktorke za poremećaj ishrane, odma su me odveli u bolnicu, kilaža mi je na kraju pala na 30 kilograma, nisam mogla ni da ležim ni da sedim, sve su bile same kosti. Nisam mogla ni da se penjem uz stepenice zato sada teško hodam i tako da sam konstantno počela da padam u nesvest. Moji su me odveli u bolnicu i tad sam počela da primam sondu, kad mi je doktorka rekla koliko kalorija ima taj sadržaj, ja sam tu sondu naglo iščupala iz nosa i kad sam išla na ultarvuk rekli su mi da sam tada imala organe veličine kao kod malog deteta. Nakon toga sam bila mesecima na lečenju, ja sam stalno bežala iz bolnice da se ne bih gojila, zatvarali su me tamo. Ja sam njemu posle sonde njemu poslala poruku i čak je i moja majka poslala poruku on se nije javio već me je blokirao. Ne bih ovo nikome poželela i poslala bih devojkama poruku da više cene sebe i da se nikada ne ponižavaju zbog jednog muškarca.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović Elita Zadruga 7

BONUS VIDEO: