26/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„BOLEST DOLAZI OD STRESA, A STRES OD GADOVA!“: Aleks Nikolić zabrinula sve objavom, usred slika i snimaka sa bebom, ISPLIVALO OVO (FOTO)

"BOLEST DOLAZI OD STRESA, A STRES OD GADOVA!": Aleks Nikolić zabrinula sve objavom, usred slika i snimaka sa bebom, ISPLIVALO OVO (FOTO)

Pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić iz velike ljubavi sa Filipom Carem dobila je ćerku Leonu, što je njenom životu, kako često ističe, dalo smisao.

Aleks neretko na društvenoj mreži niže objave sa svojom naslednicom, a snimak koji je podelila u Instagram priči raznežio je mnoge, dok se devojčicinom tati ovo verovatno neće svideti. Naime, kao i svaka majka, Aleksandra je svoju ćerkicu učila da kaže „mama“, pa iako je još rano da Leona progovori, vrlo je verovatno da će, kad za to dođe vreme, njena prva reč i biti mama, pošto sa njom provodi najviše vremena. 

 

 

Beba i sada ima reakcije na mamin glas, pa je sve vreme gugutala i mahala ručicama dok joj se Aleks obraćala. 

Pored ćerkinih slika i snimaka, bivša zadrugarka često deli i druge popularne objave sa društenih mreža, a njeni pratioci u njima prepoznaju skrivene poruke koje mnogi pretpostavljaju da upućuje Filipu kad imaju neki problem u komunikaciji. 

Međutim, pošto su sada u nikad boljim odnosima, kako tvrdi Nikolićeva, u nizu objava sa bebom, malo čudno deluje što je šerovala klip u kome Dragan Marinković Maca govori sledeće: 

Život je divan, jednostavan, samo ga kreteni komplikuju, bolest dolazi od stresa, a stres od GADOVA!

Podsećamo, Aleks se nedavno pojavila u javnosti, te priznala da izbegava medije, ali je ovom prilikom progovorila o planovima za blisku budućnost. 

Ne volim da pričam o planovima, jer onda to ništa ne ispadne tako. Ali, planirala sam da sa bebom idem kod Filipa čim završimo sve oko papira. Da malo uživamo – rekla je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: