20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BOL KOJI UBIJA! Janjuš ne može da prežali GUUBITAK – obratio se javnosti – KONSTANTNO MI DOLAZI U SNOVE!

BOL KOJI UBIJA! Janjuš ne može da prežali GUUBITAK - obratio se javnosti - KONSTANTNO MI DOLAZI U SNOVE!

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga i Elita“, Marko Janjušević Janjuš, ne može da prežali gubitak brata Mihaila, koji je krajem prošle godine izvršio samoubistvo. Janjuš se nedavno emotivnim rečima obratio svom bratu putem Instagrama, uz fotografiju pokojnog Mihaila. U svom postu, Janjuš je opisao kako ga brat često posećuje u snovima i izrazio žaljenje što ih ti trenuci moraju prekinuti.

Foto: INFO

Janjuš

Janjuš je bio veoma povezan sa svojim bratom, a o gubitku koji je doživeo često je govorio i tokom boravka u rijalitiju „Zadruga – Elita“. Izrazio je duboku tugu zbog Mihajlovog preranog odlaska, ističući da mu je teško da prihvati tu istinu. Emotivno je govorio o Mihajlovom izgledu i o tome kako bi mu bilo lakše da je njegov brat imao dete. Janjuš je takođe otkrio da planira da sredi ceo sprat za svog brata, te da bi mu rođenje deteta bilo jedini lek za njegovu patnju.

Ovaj post na društvenim mrežama izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo lavinu emotivnih reakcija. Mnogi su izrazili saučešće Janjušu i podršku u ovim teškim trenucima.

Marko Janjušević Janjuš se priseća brata u rijalitiju

Tokom svog boravka u rijalitiju „Zadruga – Elita“, Janjuš je često spominjao svog brata Mihaila, delujući potreseno i tužno zbog njegovog gubitka. Izrazio je žaljenje što nije mogao da razume Mihajlovu odluku, ističući da mu je i dalje teško da prihvati tu činjenicu.

INFO

Foto: instagram.com/mali_janjus

Mihalo

Janjuš je sa cimerima i fanovima delio uspomene na svog brata, naglašavajući koliko mu nedostaje i kako ga često posećuje u snovima. Njegove reči o bratovoj lepoti i izraženoj želji da mu olakša kroz rođenje deteta, dodatno su dirnule publiku.

– Znaš ti kako je lep bio, meni i dalje ništa nije jasno. Doneću ti njegovu sliku da vidiš kako je bio lep. Ja ne mogu da verujem da je sve to istina. Malo kad sam ovde pa skrenem misli, sa tobom i sa ljudima drugim, ali opet konstantno mi on dolazi u snove – govorio je Janjuš i dodao:

Ovaj emotivni prikaz Janjuševih osećanja prema bratu naišao je na snažan odjek kod gledalaca, pokazujući koliko je duboko pogođen ovim gubitkom. Janjuš je otvoreno govorio o svojoj tuzi i patnji, ističući da bi jedino rođenje deteta njegovog brata moglo da mu donese olakšanje.

Reakcije na Janjuševu emotivnu poruku

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš podelio svoju emotivnu poruku upućenu pokojnom bratu Mihailu, javnost je burno reagovala na ovu potresnu ispovest. Mnogi su iskazali saučešće Janjušu i pružili mu podršku u teškim trenucima kroz kojima prolazi.

Ova poruka na društvenim mrežama podstakla je mnoge ljude da se osvrnu na temu mentalnog zdravlja i važnost podrške koju treba pružiti osobama koje prolaze kroz teške emotivne izazove. Janjuševa iskrenost i otvorenost o njegovim osećanjima prema bratu dodatno su istakli važnost pažnje i podrške u suočavanju sa gubitkom voljene osobe.

BONUS VIDEO: