05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BOJANA ZBOG ANĐELE IZGUBILA SEBE! Hvatala se za glavu, evo šta ne može da joj oprosti!

BOJANA ZBOG ANĐELE IZGUBILA SEBE! Hvatala se za glavu, evo šta ne može da joj oprosti!

Učesnice Elite Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo na ratnoj su nozi isto koliko su se i volele u Eliti otkako su ušle vezu, a sada jeB Bojana sumirala dosadašnji njihov odnos. 

Ona tvrdi da Anđeli zamera što je u nekim trenucima toliko provocirala svojim ponašanjem, da je gledaocima sebe predstavila u mnogo gorem svetlu nego što je to trebalo da se desi. 

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

Ne mogu da verujem da sam neke stvari sebi dopuštala, a samo zato što je Anđela izazivala ono najgore u meni. Strašno je šta čovek sve može da uradi u zanosu, samo ne mogu da shvatim što sam nešto prećutala kada je trebalo da kažem, a na gluposti sam padala, ali nema veze. Ko zna zašto je to dobro. Mislim da ćemo obe, šta god da se desi po izlasku odavde, da budemo bogatije za jedno iskustvo. Mislim da smo obne naučile važne lekcije, a da ne pričam o tome kako nas leka suočavanje sa našima napolju. To će tek biti izazov, ima stvari koje svakako ne mogu da joj oprostim – rekla je Bojana hvatajući se za glavu, ali se Anđela nije nadovezivala na ove reči.

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

 

Inače, učesnice rijalitija Elita Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo posvađale su se u dvorištu nedavno, pa su pljuštale uvrede samo tako! Naime, Haos je nastao tako što je Bojana bila ljuta na Anđelu zbog toga što sumnja u njenu ljubav, a dodatno nije htela da spava sinoć sa njom u krevetu, navodno da je ne bi budila. 

– Mislila sam da te ne budim, nisam spavala sinoć – rekla je Anđela.

– Nema veze da li sam spavala. Ne s*ri, nemoj da mi se folirate. Nemoj da mi se kuneš. Ti si folirant od danas – kazala je Bojana, nakon čega se sve samo pogoršalo. 

BONUS VIDEO: