23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BOJANA I ĐEDOVIĆ NA RATNOJ NOZI! Prštale prozivke za crnim stolom, evo da li će ikad sve da se VRATI NA STARO!

BOJANA I ĐEDOVIĆ NA RATNOJ NOZI! Prštale prozivke za crnim stolom, evo da li će ikad sve da se VRATI NA STARO!

Učesnici Elite Bojana Pavlović i njen cimer Marko Đedović već neko vreme su u zategnutim odnosima, a sada je nastao haos nakon što je Bojana rekla da Marko na sve načine pokušava da zaštiti sebe, čak i kad zna i sam da je kriv. 

– Meni je jasno da se pravi tišina kada neko bitan priča za temu, mnogima se ne da da priča, skreće se na drugu temu, smatram da Lejdi govori istinu jer mislim da je prebačena lopta sa Đedovića na nju – rekla je Bojana, a Marko se nadovezao: 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

 

Ne mislim da se to praktikuje, verujem da je ovo samo tvoj lični utisak. Sa druge strane, ne mislim da preteruješ i svaku priliku koristiš da baš ti napadaš ljude. Meni ne moraš da se obraćaš i da meni praviš probleme, jer imaš dovoljno svojih oko kojih treba da brineš.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović

 

Inače, u isto vreme bukti rat Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša, takođe zbog nerazumevanja i neslaganja. 

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

 

– Generalno sam od starta rekla šta mislim, nema stajanja ni sada. Interesantno je da svi od njega pravimo monstruma, a on se ponaša monstruozno prema svojoj devojci za koju kaže da je najviše voleo. Ne vidim šta sam ja njemu uradila osim što sam iskritikovala njegovo ponašanje, da bi me on najstrašnije izvređao. Moj konflikt sa njom nema veze sa situacijom, ispada da on razmišlja o narodu i gledaocima, prišao je tamo kod šanka juče i tugaljivo je rekao kao da sam ga ja izdala. Boli me du*e, šta meni ima da bude žao zbog njega, kakav utisak da steknem osim da sve radi zbog publiciteta, ja sam ga pitala šta sam ga ja to izdala toliko, baš me živo zanima – rekla je Kačavenda.

BONUS VIDEO: