24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BIVŠI ZADRUGAR RAZVEZAO JEZIK! Progovorio o Ša i Mioni, ovo nije moglo ni da se nasluti!

BIVŠI ZADRUGAR RAZVEZAO JEZIK! Progovorio o Ša i Mioni, ovo nije moglo ni da se nasluti!

Bivši zadrugar Marko Marković kaže da dobar prijatelji sa Nenadom Aleksićem Ša, pa je dao svoj sud i otkrio šta mislio o njegovom trenutnom odnosu sa Mionom Jovanović. Marko kaže da Ša ima mnogo više emocija prema Mioni nego obrnuto i da je zaista zavoleo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

– Prvo bih rekao da je Ša moj drugar, jedan od retkih sa kojim sam nakon „Zadruge“ ostao u fantastičnim odnosima. Saglasan sam sa pojedincima da je on željan ljubavi u toj muško-ženskoj relaciji, ubeđen sam definitivno da on ima neuporedivo veće emocije prema Mioni, nego što ona ima prema njemu. Istinski je zavoleo, ali se bojim da po završetku tu neće biti neke perspektive i da će biti on taj koji će da ispašta. Ona mi izgleda totalno hladno u momentima njegovog rastrojsva, njoj je ravna linija. A što se Stanislava tiče, mislim da ga nije Ša toliko spominjao, da on ne bi ni ušao tamo – istakao je Marko za Pink.rs, te se osvrnuo na uvrede koje Ivan Marinković i njegova supruga, Jelena Ilić Marinković, veoma često upućuju na račun Žane Omnie:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena Ilić

 

Već sam govorio da te uvrede prevazilaze sve granice, ne rijalitija nego i ulice. Stvarno treba imati toliku petlju da to izgovoriš ili nemati mozga, dete maloletno nekome spominjati na taj način i vrijeđati, sve u svemu to mi je katastrofa. A njih dvoje, a pa našla vreća zakrpu…Kako u rijalitiju tako i van njega.

BONUS VIDEO: