19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO POL DETETA! Vrišti od sreće, ostvario mu se najveći san!

INFO

Bivši učesnik rijalitija Zadruga, Dino Dizdarević podelio je na Instagramu radosne vesti, pa je obelodanio da će uskoro postati tata. On i njegova izabranica čekaju prinovu, pa je sada uzeo plave i roze balone, kako bi na taj način saznali da li je u pitanju dečak ili devojčica.

Već danas je saopštio brojnim pratiocima da ipak postaje otac dečaka, čemu se veoma obradovao.

– Moj najbitniji gol u životu – napisao je Dino ispod fotografije.

 

 

Podsećamo, Dino Dizdarević prvog dana 2024. godine podelio je srećne vesti putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. On je uslikao svoju lepšu polovinu i saopštio da je izgovorila „Da“. 

Na fotografijima su on i njegova izabranica nasmejani pozirali, a ona je tom prilikom pokazala prsten koji je Dino odabrao da krasi njenu ruku. 

Poznato je da je Dizdarević više puta na društvenih mreža najavljivao da je spreman da se ženi, a izgleda da su mu se sad konačno snovi ostvarili, pa je na ruci njegove devojke zasijao prsten. 

Foto: instagram.com/printscreen

Dino Dizdarević

 

Iako niko nije očekivao da će tako brzo stati na ludi kamen, to se ipak desilo, pa je bilo i onih koji su bili iznenađeni. 

Inače, nedavno je starleta Anđela Veštica raskrinkala bivšeg zadrugara, Dina Dizdarevića, koji se pretplatio na OF, a potom tražio svoj novac nazad. Starleta je odlučila da sve obelodani i spomene ga u svojoj objavi, a onda je on reagovao, tako što ju je blokirao, ali se Anđela tu nije zaustavljala.

BONUS VIDEO: