03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Potpuno se SKINULA, pa golu sliku PRODALA na sajtu za odrasle! (FOTO)

INFO

Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“ i slovenačka starleta, Deniz Dejm, iznenadila je javnost objavom svoje trudnoće putem društvenih mreža. Na svom Instagram storiju, Deniz je nedavno podelila snimak testa za trudnoću koji je bio pozitivan, zajedno sa nalazima iz laboratorije, a sada i fotografije svog trudničkog stomaka, ističući da je konačno presrećna zbog ovog životnog trenutka.

Međutim, Dejmova je sada otišla korak dalje i prodala sliku svog golog stomaka na sajtu za odrasle, gde već duže vreme ima profil i zarađuje značajne sume novca.

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm pokazala trudnički stomak na Instagramu

– Slavim moju trudnoću – napisala je atraktivna zadrugarka u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, Deniz Dejm nedavno je priznala da nije planirala trudnoću, s obzirom na to da ima samo jedan jajnik, te se iz tog razloga nije ni „čuvala“, misleći da je nemoguće da ostane u drugom stanju.

INFO

Foto: instagram.com/printscreen

Deniz Dejm pokazala da je trudna

– Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim. Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu – istakla je bivša zadrugarka, a zatim dodala:

Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate, tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće.

BONUS VIDEO: