19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BIVŠA RIJALITI UČESNICA NEPREPOZNATLJIVA! Svi je pamte po hit izjavama i neobičnom izgledu, a sada je otišla korak dalje! (FOTO)

BIVŠA RIJALITI UČESNICA NEPREPOZNATLJIVA! Svi je pamte po hit izjavama i neobičnom izgledu, a sada je otišla korak dalje! (FOTO)

Nekadašnja rijaliti učesnica Kiki Nikolić, koja je na društvenim mrežama poznatija kao Kiki Star, napravila je veliku transformaciju, a ako je suditi po komentarima ljudi, više ne liči na sebe! Naime, nakon operacije želuca na koju je dugo čekala da ode, sada je znatno izgubila na kilaži, pa je razlika u izgledu ogromna u odnosu na pre godinu i više dana. 

Kiki se redovno snima na društvenoj mreži Tiktok, pa je svima neobično to što je sada maltene druga osoba i vodi računa o svemu što pojede.

Foto: TikTok printscreen

Transformacija Kiki Nikolić

 

– „O moj Bože, Kiki, tvoje telo!“, „Kika smršala si“, „Je l’ ovo Kiki?“, „Bravo Kiki“, „Koliko si smršala! Kad bi se sad uporedile slike, niko ne bi mogao da provali da se radi o istoj osobi, stvarno svaka čast na zalaganju „, pisali su ljudi, a neki od njih su podsetili na nedavnu operaciju koju je imala.

 

 

Podsetimo, Kiki Nikolić se podvrgla operaciji smanjenja želuca u Turskoj, tačnije u Izmiru, 2023. godine, a o svemu je nekoliko puta pričala na društvenim mrežama. 

Inače, Kiki je u ispovesti nedavno pričala o svom životu, pa je mnoge šokirala njena iskrenost.

 Ja sam transvestit, nisam gej. Volim muškarce. Odmalena sam želela da budem žensko, a tako se predstavljam pune tri godine. Do tada sam se oblačila kao muškarac i tako se ponašala. Ja sam samo rođena u pogrešno vreme i u pogrešnom telu. Obožavam da se modiram, šminkam i hoću da postanem poznata, to mi je san odmalena – rekla je jednom prilikom za Kurir.

BONUS VIDEO: