20/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU: Auto-moto savez Srbije sa Opštinom Savski Venac uručio besplatna auto-sedišta za skoro 150 mališana!

BEZBEDNOST DECE NA PRVOM MESTU: Auto-moto savez Srbije sa Opštinom Savski Venac uručio besplatna auto-sedišta za skoro 150 mališana!

Nebojša Mandić je izjavio da mu je izuzetno drago što AMSS i ove godine učestvuje u akciji koja za cilj ima podizanje svesti o bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju.

Foto: Uroš Dedić

 

Drago nam je što smo ponovo u prilici da zajedno sa opštinom Savski venac pomognemo roditeljima koji su se ove godine odazvali u još većem broju, što samo pokazuje koliko je ova akcija važna. Auto-moto savez Srbije je uvek na raspolaganju kada je reč o aktivnostima usmerenim ka povećanju bezbednosti u saobraćaju, posebno onih najmlađih. Pored toga, posedovanje Super članskog paketa učiniće da roditelji sledećih godinu dana budu bezbrižni ukoliko im zatreba bilo kakva vrsta pomoći na putu u Srbiji i Evropi – istakao je Mandić.

Miloš Vidović je istakao da veliki broj prijavljenih samo potvrđuje da su roditelji svesni da je bezbednost dece u saobraćaju imperativ.

Bezbednost mališana i ujedno bezbrižnost roditelja je glavni cilj ove akcije. Raduje me što se naša opština podmladila, a mi ćemo nastaviti da među prioritetima u svom radu ubuduće imamo decu i brigu o njihovom lepšem odrastanju na Savskom Vencu – rekao je Vidović.

Foto: Uroš Dedić

 

Svi zainteresovani roditelji imali su priliku da se prijave od 10. do 24. februara 2023. godine i učestvuju u konkursu pod nazivom „Gradimo dobre navike“, kojim su i ove godine GO Savski venac i Auto-moto savez Srbije pokazali da brinu o bezbednosti najmlađih.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);