20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BEZ VODE ČUKARICA I STARI GRAD! Radovi traju skoro čitav dan, spremite zalihe!

BEZ VODE ČUKARICA I STARI GRAD! Radovi traju skoro čitav dan, spremite zalihe!

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ obaveštava građane opštine Stari grad da će danas, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, od 8:30 do 18 časova bez vode biti potrošači u nekoliko ulica.

Konkretno, ova obustava vodosnabdevanja će zahvatiti potrošače u delu Knez Mihailove ulice, od Vuka Karadžića do Pariske, zatim u delu Rajićeve, od Knez Mihailove do Gračaničke, i u Gračaničkoj ulici, od Kralja Petra do Pariske.

  • Obustava vodosnabdevanja na opštini Čukarica

Istog dana, ali na opštini Čukarica, takođe su planirani radovi na vodovodnoj mreži, te će potrošači u nekoliko ulica biti bez vode od 8 do 22 časa.

Ulice koje će biti obuhvaćene ovom obustavom su Ljubisava Šarčevića, Violet Frejzer, Ivana Blagojevića, 10. oktobra, Milovana Milenkovića i Dobrivoja Jovanovića.

  • Rezervne zalihe vode i apel građanima

Kako bi se građanima omogućile najnužnije potrebe za pijaćom vodom, iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ ističu da će biti obezbeđene auto-cisterne. Takođe, apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe tokom pomenutih vremenskih obustava vodosnabdevanja. Ovo je posebno važno kako bi građani bili spremni za eventualne neplanirane situacije tokom radova na vodovodnoj mreži.

Ove informacije su od izuzetne važnosti za građane koji žive ili rade na pomenutim lokacijama, a pravovremeno obaveštavanje o planiranim radovima omogućava im da se organizuju i adekvatno reaguju na privremene promene u vodosnabdevanju.

BONUS VIDEO