14/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BESNI RAT MAJE MARINKVIĆ I SLAĐE LAZIĆ! Poršelina ZAGRMELA putem društvenih mreža, čeka se reakcija Marinkovićeve! (FOTO)

BESNI RAT MAJE MARINKVIĆ I SLAĐE LAZIĆ! Poršelina ZAGRMELA putem društvenih mreža, čeka se reakcija Marinkovićeve! (FOTO)

Starlete Slađa Lazić i Maja Marinković su neposredno nakon izlaska iz „Zadruge 6“ otputovale zajedno na letovanje u Budvu, a kako se čini, odmor im se obio o glavu.

Niko do danas nije obelodanio dobro čuvanu tajnu o tome šta je izazvalo rat među bivšim drugaricama, a nagađanja ne prestaju da se nižu.

Foto: Instagram.com

Slađa Lazić i Maja Marinković

Poslednji potez Slađe Poršeline se na društvenim mrežama sve vreme komentariše kroz prizmu Maje Marinković. Naime, nakon finala rijalitija „Zadruga 7 Elita“ je odlučila da napravi značajne promene u svom izgledu i otišla je u privatnu kliniku u Beogradu kako bi se podvrgla kompletnom setu plastičnih operacija. Kako je izjavila, cilj njenih zahvata je da se transformiše i počne da liči na starletu Anu Korać, što je njen veliki san. Međutim, karakteristične poze koje zauzima, kao i garderoba koju nosi čitav auditorijum neodoljivo podsećaju na stil Maje Marinković.

Foto: Facebook.com

Slađa Lazić

– Slađo, uopšte ne ličiš na Maju – stajalo je u jednoj objavi na društvenoj mreži Instagram, a komentari nisu prestajali da se nižu.

„Kao Maja sa Aliekspresa“, „Sve ih isti doktor pravio, ali ovo je strašno“, „Toliko se trudi da liči na Maju, da nema dalje“, „Neka joj doktor vrati pare“, „Pokušava da joj vrati milo za drago“, „Pa bolje joj ovako, šta, vredelo je“, „Nikako da zakopaju ratne sekire“, samo su neki u moru nepreglednih komentara.

S obzirom na more objava na Slađinim društvenim mrežama, starleta grmi i puna je samopouzdanja, i nikad zadovoljnija svojim izgledom, a svi sa nestrpljenjem iščekuju reakciju Maje Marinković.

BONUS VIDEO: