20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

BEBICA I TEODORA UŠLI U DEVETI MESEC: Niko se nije nadao ovom od njih dvoje! Pričali su da NIJE NJEN TIP, a oni sada SLAVE!

BEBICA I TEODORA UŠLI U DEVETI MESEC: Niko se nije nadao ovom od njih dvoje! Pričali su da NIJE NJEN TIP, a oni sada SLAVE!

Ljubavnom paru iz „Elite“ Teodori Delić i Nenadu Macanoviću Bebici niko od ukućana nije predviđao budućnost, već su ih stalno provocirali kako neće stići ni do rampe u Šimanovcima kad izađu iz rijalitija.

Međutim, oni ne da napolju još bolje funkcionišu, već su se pohvalili i kako su već devet meseci u srećnoj i ispunjenoj vezi. 

Njih dvoje svakodnevno uživaju jedno u drugom i slave svoj deveti mesec ljubavi. 

Teodora je tim povodom okačila Instagram priču u kojoj se vidi kako se ona i Bebica ljube, dok je u opisu napisala da slave devet meseci.

Inače, i pre par dana, Nenadova doskorašnja prijateljica iznela je svoje mišljenje javno da od njegove i Teodorine veze nema ništa. 

Naime, Žana Đorđević Omnia gostovala je u emisiji „Narod pita“ a kada je dobila pitanje o Macanoviću, ona ga jje detaljno prokomentarisala.

– Padale su teške reči i između Bebice i tebe, a družili ste se – kazala je voditeljka.

Sukob nije počeo oko Teodore, nego mu nije odgovaralo što sam hvalila Miljanu. Izmišljao je neke stvari o meni. Bebica je patološki lažov, bio i ostao. Nismo u korektnim odnosima. Ne čudi me što su Teodora i on ostali zajedno, to je rijaliti momenat. Ne vidim ih u budućnosti, različiti karakterni tipovi. Ne vidim tu ljubav, znam šta mi je Teodora pričala. On nije njen tip, a on je rekao da igra rijaliti s njom – zključila je Omnia.

Bilo kako bilo, oni danas slave mesečnicu, a da li će staviti tačku na devet ili će stići i do godišnjice, ostaje da vidimo. 

BONUS VIDEO: