04/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

BARAK OBAMA JE GEJ!? Čovek tvrdi da je dva puta spavao sa bivšim američkim predsednikom! Zajedno uzimali i kokain!

BARAK OBAMA JE GEJ!? Čovek tvrdi da je dva puta spavao sa bivšim američkim predsednikom! Zajedno uzimali i kokain!

Najavom intervjua sa Lerijem Sinklerom, muškarcem koji tvrdi da je imao aferu sa bivšim predsednikom SAD Barakom Obamom i sa njim pušio drogu, u etar je bivši voditelj „Foks njuza“ Taker Karlson, posle mnogo godina, vratio nepotvrđene kompromitujuće navode o nekadašnjem šefu američke države.

Tizer koji je Karlson objavio na „Iksu“ brzo je prikupio milionske preglede, a u njemu Sinkler pominje da američki mediji tokom kampanje Baraka Obame za predsedničke izbore 2008. godine nisu imali „sluha“ za ovu priču.

Novi gost nekadašnje zvezde „Foks njuza“, koji je svoje emisije posle otkaza na američkoj TV počeo da objavljuje na „Iksu“, pričao je domaćinu da je bivšeg šefa Bele kuće upoznao u baru u Čikagu u novembru 1999. godine.

Istakao je da tada nije znao da je Obama političar i tadašnji senator u državi Ilinois. Ispričao je da je tada dva puta spavao sa Obamom i da su zajedno koristili kokain, koji je, prema njegovim tvrdnjama, nabavio upravo bivši predsednik Amerike.

Foto: instagram/michelle obama

Barak Obama na venčanju sa suprugom Mišel

 

No, ova priča nije „od juče“. Sinkler je o svojoj navodnoj vezi sa Obamom, koji je od 1992. u braku sa Mišel, s kojom ima dve ćerke, „naširoko“ pričao u javnosti pre 15 godina.

Te 2008. godine, iste one kada je Obama pobedio na predsedničkim izborima, ušavši u istoriju kao prvi afroamerički šef Bele kuće, Sinkler je za govornicom Nacionalnog pres-kluba detaljno pričao o ovoj temi. Takođe, objavio je i knjigu u kojoj je napisao da je bivši predsednik imao aferu i sa direktorom hora u njegovoj crkvi, koji je ubijen u decembru 2007. godine.

Svi ovi navodi nikada nisu bili zvanično potvrđeni, iako je Karlson rekao da je Sinkler potpisao izjavu pod zakletvom i da je prošao detektor laži. Osim toga, Sinkler ne može da se pohvali dobrom biografijom, s obzirom na to da je bio u zatvoru tokom 80-ih zbog falsifikovanja finansijskih papira.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);