21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

AVRAMOVIĆ U ZVEZDI? Aleksa konačno progovorio i otkrio pravu istinu o interesovanju crveno-belih

AVRAMOVIĆ U ZVEZDI? Aleksa konačno progovorio i otkrio pravu istinu o interesovanju crveno-belih

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović je govorio o interesovanju Crvene zvezde.

Šarmantni plejmejker koji je pomogao Srbiji da dođe do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu potpisao je ugovor sa CSKA iz Moskve gde će provesti naredni period svoje karijere koja ulazi u zreliji period.

Prethodne tri sezone Avramović je igrao za Partizan, a nedavno je počelo da se priča o tome da postoji interesovanje Crvene zvezde, što je potvrdio i Nebojša Čović.

“Nikada zaista nije bilo ništa. Apsolutno nisam nijednog trenutka razmišljao u tom pravcu. Ja imam samo veliko poštovanje prema Zvezdi. Ja sam srpski igrač, oni su srpski klub i naravno da postoji uzajamno poštovanje. U Zvezdi igraju moji saigrači iz reprezentacije – moja braća. Odnos Zvezde i Partizana ne gledam uopšte tako ostrašćeno, već kao sportski rivalitet. Kada sam igrao u Partizanu, uvek sam davao maksimum da ih pobedim. Nekada sam uspevao, nekada nisam. Ne želim nikoga da mrzim u životu”, rekao je Avramović u intervjuu za „Meridian sport“.

Podsetimo, ovako je Čović nedavno govorio o plejmejkeru.

„Razmišljali smo o Aleksi Avramoviću svojevremeno, ali smo se sa navijačima dogovorili da više ne pravimo prelaske iz Partizana u Zvezdu. Želimo to da poštujemo. Aleksa je sjajan čovek i igrač, tako da mi je žao. Možda jednog dana…“, rekao je prvi čovek crveno-belih.

Autor: Snežana Milovanov