05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ASMIN SE KAJE JER JE OVO URADIO ĆERKI! S knedlom u grlu progovorio o svemu! Nije mogao noćima da spava!

ASMIN SE KAJE JER JE OVO URADIO ĆERKI! S knedlom u grlu progovorio o svemu! Nije mogao noćima da spava!

Asmin Durdžić, bivši partner aktuelne zadrugarke, nedavno je dao intervju u emisiji „Pitam za druga“ na RED televiziji, gde je prokomentarisao neke od najaktuelnijih tema koje su uzburkale javnost.

Na samom početku razgovora, voditeljka ga je upitala kako je doživeo suočavanje sa Anelom Ahmić. Asmin je istakao da mu je bilo neprijatno, te da je bio spreman da reši probleme oko njihove zajedničke ćerke, ali da Aneli nije želela da razgovara o bitnim stvarima već o drugim temama.

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić

 

– Bilo mi je bezveze sve ono jer sam znao da neću sa njom moći da vodim normalnu konverzaciju. Hteo sam da rešim problem oko Nore, da nema potrebe da se dogovaramo napolju i da ne moramo preko suda, ali ona nije htela, htela je da priča o automobilima i drugim stvarima. Pravi blam, žao mi je što smo detetu to priredili…Ja se nikada ne bih pozdravio sa njom nakon svega što je lagala i pričala za mene, ruku pružam samo prijateljima. Pričala je za mene da sam gej, da sam narkoman i ubica, da se ne vraćam više na te gluposti, znate već. Nisam mogao da spavam posle onog ludila  – rekao je on. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

Podsećamo, aktuelna učesnica rijalitija „Elita“ Aneli Ahmić nedavno je napravila neočekivan potez kad je javno saopštila da ne želi da rodi dete Marka Janjuševića Janjuša, te da će uskoro abortirati, uprkos želji bivšeg košarkaša da rodi i iznese trudnoću do kraja. 

Bosanskohercegovačka starleta se tokom današnjeg dana osamila u pabu sa cimerkom Slađom Lazić, sa kojom je obavila razgovor u tajnosti, a tokom kojeg se dotakla i bivšeg košarkaša, te priznala da će zbog odnosa sa njim već prvi dan po izlasku iz rijalitija posvađati sa porodicom, a posebno sa majkom.

BONUS VIDEO: