24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANITINA LJUBAVNICA STALA NA LUDI KAMEN: Matea Car se UDALA, pogledajte kako izgleda njena ŽENA! (FOTO)

INFO

Anita Stanojlović, poznata učesnica rijalitija „Elita„, nedavno je dospela u centar medijske pažnje zbog razvoda od Jovana Tomića Matore. Kako je otkriveno, razlog za krah njihovog braka leži u odnosu između Anite i hrvatske tiktokerke Matee Car. Njih dve su se dopisivale dok je Anita bila sa Matorom, pa čak i na dan venčanja, a detalji su se saznali u rijalitiju, nakon čega je došlo do raskida. 

Međutim, Matea Car je danas obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama objavom prelepih vesti – venčala se sa svojom devojkom Anđelom. Matea Car je podelila slike iz opštine, kao i atmosferu sa veselja i detalje koji otkrivaju kako su provele ovaj njima jako važan dan.

Foto: instagram.com

Venčanje Matee Car

Na jednoj od fotografija, vidi se Anđela u beloj venčanici, dok se Matea odlučila da na svoj veliki dan obuče svečano odelo. 

–  Do kraja života – napisala je uz objavu na kojoj je slikala njihovo prstenje.

Ovo venčanje je izazvalo veliku pažnju javnosti, te je postalo glavna tema razgovora na društvenim mrežama i u medijima.

INFO

Foto: instagram.com

Venčanje Matee Car

Podsećanje, Matea je jednom prilikom žestoko oplela po Aniti i Anđelu, zbog čega su svi očekivali i priželjkivali njen ulazak u „Elitu“, ali do toga, ta sad još uvek nije došlo. 

Pa, da joj je oprostila, Anita bi kad tad našla zamenu, jer valjda je svima jasno da je uopšte nije volela iskreno, pa bolje pre nego kasnije, zar ne?! Anite što se tiče, neka prokomentariše izjavu iz pušionice „da bi bilo jako zanimljivo da ja uđem, pa da počne pravi šou“ – poručila je Matea za Pink.rs.

BONUS VIDEO: