20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANITA I ANĐELO „PRODALI“ SVOJU VEZU ZA MALO MEDIJSKE PAŽNJE! Osmislili novu taktiku za popularnost, Elita 8 im je sve uništila!

INFO

Juče je javnost bila uznemirena zbog navodnog raskida između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, nakon što je Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije sa Anđelom sa svog Instagram profila. Ovaj gest pobednice rijalitija „Elita 7“ izazvao je sumnje i spekulacije o njihovom odnosu, ali je Anita odlučila da stavi tačku na sve glasine i otkrije istinu.

Naime, Stanojlovićeva je javno priznala da je cela situacija bila samo šala koju su ona i Ranković priredili kao svojevrsni odgovor na prognoze o njihovom raskidu. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

– S obzirom na to da nam danima hejteri prognoziraju raskid nakon završetka naše sezone, a početak nove, odlučili smo da se danas poigramo malo sa njima i da im bar na par sati priuštimo malo zadovoljstva u njihovim bednim životima – izjavila je Anita, kako prenosi Pinkov portal.

Kako je počela nova sezona rijalitija, čini se da je Aniti i Anđelu zafalilo malo medijske pažnje, pa su krenuli da se igraju sa fanovima i hejterima, ne bi li se više komentarisala njihova veza. Kako su mnogi komentarisali na društvenim mrežama, Anđelo je shvatio da se njegova veza „ugasila“ i da više nije u centru pažnje, pa je odlučio da ugasi svoj profil na Instagramu, a Anita je u tom trenutku izbrisala zajedničke fotografije.

– „Ovo dvoje pate što se više ne priča o njima“, „Anđelo prestao da glumi ljubav“, „Sada im fali malo pažnje“, „Jadna Anita, Jelkica je i dalje koristi“… – glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

BONUS VIDEO: