01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANELI SE OGREŠILA O DEČKA KOM JE SLALA VRELE FOTKE: Pomenula sve redom sem Janjuša… Kad čuje zbog čega se pokajala – to će ga tek DOTUĆI!

INFO

Dok je Marko Janjušević Janjuš otvorio dušu i priznao da se kaje jer se ogrešio o Aneli Ahmić, ona je bez blama ustala i počela da priča o dečku kome je slala vrele fotke.

Naime, ona je istakla da se najviše ogrešila upravo o tog Vladana, kog je i nedavno pomenula pred sestrom sitom kada su pričale da joj je brat ljut zbog toga što su i do njega dospele slike na kojima je gola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Aneli Ahmić se kaje što nije slušala majku

– Kajem se što nikada nisam slušala majku. Ne odnosi se samo na životne partnere. Uvek kad mi je govorila, ja nisam htela da je saslušam. Kasnije, kad dođu te stvari na naplatu, meni bude krivo. Ja sam kroz svoje veze dala sve od sebe, baš sam posvećena, uvek sebe žrtvujem. Ja sam se ogrešila o svog bivšeg partnera Vladana. Ja sam htela sebi naći lek zbog veze pre Vladana. Ja sam bila slobodna izlazila sam i sve to. Vladan je video da sam ja krenula drugim putem, mene je taj dečko hteo uputiti na pravi put, lagala sam se, zezala sam ga. Ogrešila sam se o njega, ali bila sam u tom nekom filmu zabave, ludila – priznala je Aneli.

 – O koga si se ogrešila u Eliti – glasilo je pitanje za nju.

Pokajala sam se zbog svađe sa Miljanom. Svašta smo jedna drugoj rekle, mene je stvarno kopkalo to dugo. Onda prema Mići, on je uvek tu bio uz mene, to nije fer prema Mići, kada mu ja nekad kažem neke stvari u besu – odgovorila je ona.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK, youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić se kaje zbog svađa sa Miljanom Kulić, a zbog Janjuša ne

Međutim, kada je dobila konkretno pitanje – da li se ogrešila o Janjuša, bila je izričita da ne smatra da je nešto uradila pogrešno u vezi njega.

 Ne, dala sam sebe 200 posto. Bila sam najbolja verzija, ja sam po prirodi, drska, prgava, a sa njim u odnosu sam ćutala. Mislim da je neko na mom mestu da bi lupao, skakao i lomio. Duboko sam se pokajala što se tiče Miljane, to me je baš kopkalo – zaključila je Ahmićeva. 

BONUS VIDEO: