21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANELI ODUSTALA OD TUŽBE: Zbog ovog umalo nije ZARATILA SA SESTROM – kao lavica se borila za nju, a ona OPROSTILA SVAKU UVREDU (FOTO)

INFO

Bivša učesnica „Elite 7“ Aneli Ahmić otkrila je u svom lajvu na TikToku, koji je držala sa sestrom Sitom Ahmić, da je odustala od tužbe koju je podnela protiv Milene Kačavende.

Naime, ona je rešila da izgladi odnose sa bivšom cimerkom, pa joj je oprostila sve uvrede na račun ugleda i časti, ali se to njenoj sestri baš i nije dopalo.

Foto: printskrin tiktok

Aneli Ahmić otkrila da je odustala od tužbe, što ni Sita nije znala

Ahmićeva je dobila pitanje da li je povukla tužbu protiv Kačavende, a Sita, koja takođe nije znala odgovor, joj je ponovo pročitala.

Jesam. Ivan Marinković i ja smo se dogovorili da povučemo tužbe protiv nje – rekla je Aneli, a Sita joj je odbrusila:

Nemoj da si mi rekla ponovo da nekog tužim!

U tom momentu između njih dve nastao je tajac, očito ne zbog toga što joj se sestra koja napolju mora da se maje sa advokatima, dok Aneli napadaju u rijalitiju, a ona im posle svega progleda kroz prste, već zbog toga što je nagovestila da će se ponovo naći u toj situaciji.

Prethodno su obe sestre tvrdile da ne ulaze u „Elitu 8“, iako se o tome uveliko spekuliše.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda je tokom „Elite 7“ vređala Aneli

A način na koji su i Sita i Aneli odreagovale, kada se izlanula, govori da u tome i te kako ima istine, ali da iz nekog razloga ne žele da javnost još uvek sazna da će biti deo rijalitija.

Podsetimo, Milena Kačavenda je u Beloj kući vređala Aneli zbog njenog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, a u jednom momentu je nazvala i mulom. 

Iako Ahmićeva isprva nije ni znala šta to znači, pobednica „Elite 7“ Anita Stanojlović ju je podstakla na tužbu, te joj objasnila šta to u prenesenom značenju predstavlja, dok se Milena pravdala da je mislla da pravo značenje te reči, što takođe može da se podvede pod uvredu.

BONUS VIDEO: