08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANELI AHMIĆ PODMETNUTA LAŽNA ČESTITKA: Fanovi smestili Staniji i Asminu, Durdžić besan kao ris!

INFO

Proslava velikog praznika vernika islama, Bajrama, donela je niz čestitki pripadnicima ove religije, među kojima se našla i čestitka upućena Aneli Ahmić od strane njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića i njegove devojke Stanije Dobrojević. Ahmićeva je javno izrazila svoje iznenađenje i očaj zbog ove situacije, ističući da joj nije bilo svejedno dok je čitala reči napisane u poruci.

Nakon što je vest o čestitki postala javna, Asmin Durdžić se oglasio putem društvenih mreža demantujući da je on ili njegova devojka poslali čestitku Aneli. U svojoj poruci, Asmin je naglasio da smatra da je sramota koristiti praznik poput Bajrama za manipulacije i laži, te je istakao da on i Stanija nisu bili autori pomenute čestitke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

– Sramota da koristite Bajram za vaše manipulacije i laži! Stanija i ja nismo poslali čestitku! Sram vas bilo – napisao je Asmin Durdžić, pa objasnio ko stoji iza svega.

Osim toga, Asmin je naglasio da ne veruje da je produkcija rijaliti programa „Elita“ umešana u ovaj slučaj, ističući da ima svoja saznanja o tome ko stoji iza čestitke. Ipak, nije želeo da precizira o kome je reč, već je istakao da produkcija „Elita“ nema veze sa tim.

– Da se razumemo! Nisam mislio na produkciju vezanu za čestitku, zna se ko stoji iza čestitke. Moje lično mišljenje je da produkcija nema veze s tim – napisao je Asmin. 

BONUS VIDEO: