05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELO PRIPREMIO TEREN ZA RASKID SA ANITOM: Procurio skandalozan dokaz, čeka je HLADAN TUŠ nakon Elite!

INFO

Nedavno je u rijalitiju „Elita“ izbila svađa između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, a sve zbog njegove bivše devojke i pevačice Teodore Džehverović sa kojom je svojevremeno bio u vezi u „Zadruzi 1“. Kako je i sam Anđelo govorio, Teodora je njegova najveća ljubav i trebalo mu je dugo da, nakon raskida, nastavi dalje.

Anita, s druge strane, ne krije da je nesigurna u Anđela i njihovu vezu, pa strahuje da će se sve završiti onog trenutka kada Ranković napusti rijaliti. Naime, interesantno je da je Anđelov profil na Instagramu aktivan, odnosno, da ga neko od njegovih prijatelja vodi, ali da ni dan-danas ne prati Stanojlovićevu, što je mnogima zapalo za oko i pitaju se da li to znači da Rankovićeva podrška ne podržava njegovu romansu sa Anitom ili je nešto drugo u pitanju.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Podsećanja radi, Goca Džehverović je tokom svađe više puta rekla Anđelu da ne spominje Teodoru, ali on je sa Anitom nastavio da priča o bivšoj devojci. 

– Vidiš sad da je Marko rekao da se veza krila zbog Teodore, ne zbog tebe – kazala je Anita.

– Kad neko krene da komentarima atakuje mene, ili moju porodicu, sa svima ću se raspravljati. Od sada samo vraćam, to neka znaju svi. Samo neka me ne diraju. Nemam više dvadeset četiri godine. Dok sam ćutao, loše sam prolazio. Malo-malo neko krene da pljuje – kazao je Anđelo.

– A meni što je rekla (Gordana Džehverović):“Tebi je ovde mesto“. Neka mi je ovde mesto, ali i ti si bila ovde. Na početku sam želela da izbegnem sukob, ali kad je spomenula to da sam rodila sa sedamnaest, onda nisam mogla da ćutim. Šta tebe briga kad sam ja rodila? To je uvreda za sve žene koje su rodile, ali i bol za one koje nikada nisu rađale. Za svaku ženu je to uvreda – kazala je Anita.

– Ti imaš srednju završenu, oni nemaju fakultet, pa da ti prebacuju kakva si i šta si – kazao je Anđelo.

BONUS VIDEO: