19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELO DOSADIO ANITI, POTREBNA JOJ JE NOVA ZANIMACIJA: Priznala da ga ne voli, pa otkrila novi plan za RIJALITI!

INFO

Anita Stanojlović je privukla pažnju nedavnim priznanjem da ipak ne voli Anđela Rankovića i da joj je poprilično dosadno u vezi sa njim. Dok ju je Slađa Lazić Poršelina ubeđivala da je njihova veza savršena, Anita joj je priznala da je volela Jovanu Tomić Matoru, sa kojom joj je veza bila turbulentna, što je više po njenom ukusu.

Iako Anita i Anđelo sada imaju armiju fanova, čini se da njihova veza neće opstati, jer je, po svemu sudeći, jedini razlog što su i dalje u vezi zapravo rijaliti priča i činjenica da zajedno imaju mnogo više fanova, te strahuju da bi raskidom ostali bez podrške:

– Anita, iskreno ti kažem, imaš kraj sebe osobu koja te obožava, koja je savršena prema tebi… Ispada da je istina ono što govore, da tebe loži odbijanje – govorila joj je Slađa.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

– Pa, loži me… Ja volim svađu, ja to priznajem, on se nekad samo okrene i ode, mene to nervira, nekad je dobro imati svađu – komentarisala je Anita.

– Tako si imala Matoru, pa šta se desilo… Dok te je odbijala, ti si je volela – nastavljala je Slađa.

– Ja sam sa Matorom duže bila, normalno, ne mogu dečka za mesec dana da volim, to je normalno – priznala je Anita Stanojlović.

 

 

Takođe, mnogi smatraju da je Anita Stanojlović bacila oko na Stanislava Krofaka, koji je nedavno ušao u Elitu, s obzirom da se učesnica ne odvaja od njega i sve češće pokušava da ostvari kontakt sa njim, pa nije isključeno da je Aniti potrebna nova zanimacija.

BONUS VIDEO: