20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELA VEŠTICA NA OPERACIJE PUKLA STAN U BEOGRADU! Evo šta je sve KORIGOVALA na sebi, lista je podugačka, a samo se zbog JEDNE KAJE (GALERIJA)

Vesti

Bivša rijaliti učesnica, a danas zvezda sajta za odrasle „Onlifens“, Anđela Veštica, nikada nije krila šta je sve korigovala na sebi, kako bi svoj fizički izgled dovela do, kako kaže, savršenstva. Ipak, lista estetskih intervencija i plastičnih operacija je podugačka, za koje je morala da izdvoji vrtoglavu svotu novca.

– Radila sam sve i svašta! Radila sam grudi četiri puta, vadila sam mast iz raznoraznih delova tela i stavljala to u zadnjicu, radila sam glutealne implante… Smatram da sam jedino pogrešila što se tiče lica, nije trebalo da uradim toliko stvari, ali što se tiče tela, tu se ništa ne kajem. Mene malo zeza i kilaža. Dosta sam se ugojila u poslednje vreme jer imam problem sa štitnom žlezdom, i sada sve to izgleda kao da ima previše plastike. Meni je potrebno da izgubim deset kilograma i onda sam kao lutkica, što bi rekla Miljana Kulić. Linija do savršenstva – smeje se Anđela u emisiji „Lično sa“ na Vesti TV i otkriva da je za sve svoje korekcija iskeširala cifru u iznosu jednog stana u Beogradu:

– Nije garsonjera! (smeh) Definitivno je tu više novca, jedan stan sigurno. Ali, znaš kako… Ja na to ne gledam kao neko bacanje para, već kao investiciju da od sebe napravim nešto što će privuću pažnju. Time što sam privukla pažnju, zaradila sam veliki novac, tako da se investicija isplatila.

Podsećanja radi, Anđela Veštica je istakla da joj je „pola države na blok listi“.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Veštica u emisiji „Lično sa“

– Ja ne dozvoljavam pljuvanje po meni, tako da na blok listi mi je pola države! Nemam problem sa komentarima, niti me to vređa, ali zašto bih dala nekom pravo da u*erava moje društvene mreže? Idi, brate, sam sebi ostavljam ružne komentare! Čim vidim negativan komentar, ja to blokiram da se ne bi ponavljao – rekla je zvezda „Onlifensa“ za Republiku.

BONUS VIDEO: