19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELA NAPRAVILA HAOS U BELOJ KUĆI! Izbila DRAMA zbog njenih reči, voditelj joj se ISMEJAO u facu! (FOTO)

INFO

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću i postavio zadatak devojkama da izaberu po par momaka iz rijalitija „Elita 8“ od kojih će uzeti savršene delove tela ili manire. Reakcije devojaka nisu izostale, a svaka od njih je imala svoje preferencije i specifične izbore. Međutim, kada je red došao na Anđelu Đuričić, sve za crnim stolom je iznenadila svojim odabirom.

Pa meni je sve savršeno kod Uroša Stanića, ja bih takvog dečka po izgledu htela. Kultura može od Karića, oči od Gruje, on ima prelepe oči – rekla je Anđela, dok se voditelj kroz složio da joj treba takav muškarac u rijalitiju, uz opasku da i nije bila baš iskrena.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić izabrala idealnog muškarca u Eliti 8

Harizma Gastozova, kultura Karićeva, oči i glas od Kadrića, boju Viktoru, noge od Munje – rekla je Ana Spasojević.

Ja bih od Bože harizmu, od Terze noge, telo Sonija, kultura Karićeva, Gastoz ponašanje, visia od Naje – rekla je Sandra.

Oči i srce bih uzela od Stefana i glava njegova, telo od Sonija, kulturu od Stefana Karića, harizma od Gastoza, uzela bih od Viktora još nešto – rekla je Ana.

INFO

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Spasojević izabrala idealnog muškarca u Eliti 8

Podsećanja radi, Anđela Đuričić nedavno je izazvala pravu buru komentara svojim izjavama o vezi između Nenada Aleksića Ša Mione Jovanović. Ona je javno iznela tvrdnje da njih dvoje nisu u vezi, uprkos svim spekulacijama i medijskim natpisima.

Sad su mirni za razliku od prošle sezone – rekla je Ana.

Pa ma kakvi god da su nisu mi nikakav par – rekla je Anđela, otkrivajući da je situacija između njih dvoje sasvim drugačija nego što javnost pretpostavlja.

Volela bih da on bude srećan, zaslužio je – rekla je Ana.

Pa to naravno – rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: