19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELA JE SMRTNO ZALJUBLJENA U ZVEZDANA! Roditelji su joj ISPRALI mozak, izneta ŠOK ISTINA o njenom stanju!

INFO

U nedavnom gostovanju u emisiji „Pitam za druga“, pevačica i bivša rijaliti učesnica Maja Nikolić je iznela svoje mišljenje o aktuelnim temama u rijalitiju „Elita 8“, a posebno se osvrnula na kontroverznu takmičarku Anđelu Đuričić. Naime, Maja tvrdi da Anđela i dalje voli Zvezdana Slavnića, uprkos tvrdnjama da ga je zaboravila.

Ona više nikog ne može da prevari. Ona je ta koja se predstavila kao fina i svedena devojka, a onda smo je videli u totalno drugom izdanju u „Eliti“ sa Zvedanom. Ona se ponašala kao da nije sva svoja. Nije mi jasno da se ona onako ponašala. Mogu da shvatim da se zaljubila u Zvezdana, ali oni klipovi njihovi iz kreveta gde miriše stopala i njegove izduvne gasove… Mirisala je noge, a svi znaju koliko je pod tamo prljav. Užasnuta sam njenim ponašanjem – istakla je Nikolićeva uživo u programu RED televizije, te se osvrnula i na neobičan zadatak koji su njih dvfoje svojevremeno imali u rijalitiju:

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić oplela po Anđeli Đuričić

Užas jedan! Kako da se ne sećam… Nemam komentar na sve to. Dok je bila u rijalitiju, bio joj je dobar, a onda kad je izašla, odjednom ne valja. Ukoliko sluša roditelje, onda će se voditi uvek njihovim mišljenjem. To je generacijski jaz. Nikako ne sme da se vodi tim mišljenjem. Anđela ga još uvek voli, ali su joj roditelji isprali mozak. Ona je smrtno zaljubljena!

BONUS VIDEO: