24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELA ĐURIČIĆ SE OBRATILA KAČAVENDI: Uživo na Pinku poslala poruku, ovo niko nije očekivao!

INFO

U današnjem gostovanju u emisiji ‘Premijera’, Anđela Đuričić je pružila svoje iskreno mišljenje o trenutnim ljubavnim vezama unutar rijaliti programa „Elita„. Anđela je prvo prokomentarisala vezu između Maje Marinković i Stanislava Krofaka, izražavajući nadu da će njihova veza ostati takva kakva jeste, ali istovremeno primećujući da postoje neki problemi koji bi mogli da utiču na njihov odnos.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Tek je početak, lep je , nadam se da će takva i veza biti. Lep su par, videćemo da mi Stanislavu nešto smeta kod Maje i obrnuto – rekla je Anđela.

Kada je reč o turbulentnom odnosu između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, Anđela je izrazila zabrinutost za njega, ističući da Miona deluje hladno prema njemu.

Šaki je sve gore i gore, nije Miona samo kriva on je i pre imao to, ali uništiće ga skroz, ona je hladna ima emocije prema Stanislavu, a njemu je teško da prihvati. Nemaju budućnost ni do kraja – rekla je Anđela.

INFO

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Maja Marinković, Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Anđela je takođe prokomentarisala raskid Janjuša i Aneli Ahmić, naglašavajući da njihova veza nema perspektivu.

Nema ta veza prespektivu, imaju decu koja ih možda povezuju, ali su im pogledi na svet različiti, neće opstati, ona mu je bila lek. Nije u redu da pričaju ruzno jedno o drugom. Nekako na kraju partneri kao da se takmiče, oni su ćutali o svemu i saad pričaju sve šta ih muči – rekla je Anđela.

Nakon toga, Anđela je izrazila duboko saučešće porodici Milene Kačavende.

Jako mi je žao Milene, to su tragedije i žao mi je i nje i njene porodice, uputila bih im saučešće – rekla je Anđela.

INFO

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milena Kačavenda plače na majčinoj sahrani

BONUS VIDEO: