29/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANĐELA ĐURIČIĆ OBMANULA SVE?! Pojavila se jeziva fotografija, evo kada je zaista rođen njen preminuli brat!

ANĐELA ĐURIČIĆ OBMANULA SVE?! Pojavila se jeziva fotografija, evo kada je zaista rođen njen preminuli brat!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Region je plakao sa njom kada je govorila o detaljima nesreće i poslednjem danu provedenim sa svojim bratom.

Jedna stvar je jako zasmetala fanovima, a to je pogrešan datum rođenja pokojnog Nikole.

Prošle godine, kada je govorila o pokojnom bratu, rekla je da mu je 16. marta rođendan, kao što je i danas, kod Drveta mudrosti plakala i setila se svoje porodice.

Danas mi nije dan, iskreno da ti se poverim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvek. Danas nije moj dan. Ja danas 16. mart mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana, i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod moji, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilo. Sve je bilo kao i uvek, a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi, a 16. mart je i prošle godine pao na „Pitanjima gledalaca“. Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas – rekla je Anđela, pa im se direktno obratila:

Moram da se obratim porodici, mama, tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svaki dan, i molim vas da sve bude u redu. Iako vas ne spominjem, ne izlazite mi iz glave. Bez obzira što sam ispala samoživa i što sam mislila samo meni da bude dobro , stvarno nije tako, razmišljam o vama svaki dan. Mama, molim te, samo da sve bude u redu. Nadam da vam nisam neke probleme nanela, jer to ne bih mogla da podnosim – progovorila je Anđela sa suzama u očima.

Ako je po sajtu za preminule, gde se i dan danas nalazi umrlica Anđelinog brata, Nikola je rođen ne u martu, već u avgustu.

U istom mesecu je 24 godine kasnije tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok zadrugarka uporno spominje drugi datum.

Foto: PRINTSCREEN/UMRLI.ME

Umrlica pokojnog brata Anđele Đuričić

S obzirom da je Anđela ove godine uplovila u odnos sa 22 godine starijim muškarcem, rasturila mu brak i kako fanovi kažu, pokazala pravo lice, ovo je samo dodatno zgrozilo domaću javnost, te se postavlja pitanje gde je kraj njenim lažima i prevarama.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);