Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Nakon drame koja se proteklog vikenda odigrala u Beloj kući, kada je Zvezdan Slavnić psihički urnisao Anu Ćurčić, nazivajući je kurvom i preljubnicom, ona je rešila da konačno izvuče džokera i jednom zasvagda ućutka bivšeg robijaša i ponovo ga strpa iza rešetaka.

Naime, Ćurčićeva je uputila javni apel kumi Mileni Kačavendi da podnese nove tužbe na konto novih laži koje je Slavnić izneo o njoj i njenoj porodici, te je zamolila da pripremi i pisma kojima mu ona preti od ulaska u „Zadrugu 6“. Ana je javno poručila svojoj kumi da se obrati advokatu i da sva pisma koja joj je Zvezdan navodno pisao tokom robije preda advokatu. Anina kuma Milena u razgovoru za Republiku otkriva da se radi o pismima koja je Zvezdan Ani slao iz zatvora, a u kojima su navodno sva priznanja Zvezdanovog zlostavljanja.

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Kačavenda trvdi da je on opisivao sve psihičke i fizičke torture nad Anom, što ga može koštati slobode, te da ni ona za sve to do sada nije znala, već će sada i sama prvi put da čita o tome.

Već sam sve obavestila advokata. Spremila sam pisma iz zatvora, kako je Ana javno apelovala, pisma su spremna. Prvo ću ja da ih pročitam. Znam da u pismima ima sadržine koja je interesantna javnosti. Sigurno nije pisao da je voli – kaže Milena Kačavenda, koja potvrđuje Aninu priču da se u pismima nalaze sva zlostavljanja koja je Zvezdan Slavnić počinio bivšoj nevenčanoj supruzi.

Foto: Milan Kostić

Milena Kačavenda Zadruga 6

Podsećamo, Ćurčićeva je i u jednom od razgovora sa Zoricom Marković pominjala pisma koja čuva kao keca u rukavu.