28/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANA NIKOLIĆ PRIMILA DEČKA U STAN: Pevačica uhvaćena u AKCIJI, evo šta rade pred kamerama (FOTO)

ANA NIKOLIĆ PRIMILA DEČKA U STAN: Pevačica uhvaćena u AKCIJI, evo šta rade pred kamerama (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić već neko vreme privlači pažnju javnosti svojim ljubavnim životom. Nedavno su je mediji povezivali sa izvesnim Nemanjom, a sada su prvi put zajedno uhvaćeni u javnosti, dok su se vozili njenim automobilom. Nemanja je bio za volanom, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Ekipa „Paparaco lova“ je više puta zabeležila Nemanju kako obavlja različite zadatke i poslove u Nikolićkino ime. Vozeći njen automobil i obavljajući različite obaveze po gradu, Nemanja je pokazao da je tu da pruži podršku i pomoć pevačici.

Takođe, u više navrata je zabeleženo kako Nemanja izlazi iz Aninog stana, što je jasan znak da je par blizak i da se njen pnovi dečko po svemu sudeći čak i preselio kod pevačice.

Podsećanja radi, pevačica Ana Nikolić nedavno je pokazala preko društvenih mreža novog partnera, Nemanju, kog zovu Manja, a od kog se po svemu sudeći ne odvaja otkako su uplovili u romansu. Kako komšije nedaleko od zgrade u kojoj Nikolićka živi pričaju da on maltene svakodnevno dolazi kod nje, očigledno je stvar već sada vrlo ozbiljna. 

– Ana uživa u vezi sa Manjom. On se praktično uselio kod nje u stan, non-stop su zajedno. Ide sa njom i u šoping, nosi joj kese i po molovima. Upoznali su se preko Instagrama. Dopisivali su se neko vreme. Oduševila se njegovom pričom i stavovima, vrlo brzo su se i upoznali i smuvali. Nije htela to ni da krije, zato se odmah i snimala zajedno s njim na Instagramu uz svoju pesmu „Labilna“, koja joj je jedna od omiljenih, a koju je za nju pisao bivši suprug Rasta – ispričao je za Espreso upućen izvor, pa je dodao:

Foto: Instagram printscreen

Ana Nikolić sa novim dečkom Nemanjom

– Nemanja se bavi sportom godinama, baš vodi računa o sebi. To mu je i hobi, prati sport, posebno voli fudbal i tenis. Voli da se skida po mrežama i da pokazuje svoje telo. On je razveden, ima sina, koji je nasledio talenat za sport od njega. Zasad se super slaže sa Anom, videćemo koliko će to potrajati jer je on vrlo specifičan čovek. Baš kao i Nikolićeva, zato su se valjda i pronašli. Ne kaže se džaba „Sličan se sličnom raduje! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: