20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ANA NIKOLIĆ IMA TREMU PRED LEKARSKI PREGLED: Da bi pravili bebu pred kamerama ona i dečko moraju da ispunjavaju ove USLOVE (FOTO)

INFO

Nakadašnji zadrugar Mika Vasić, koji je u međuvremenu promenio pol, ove sezone pojaviće se u rijalitiju kao žensko Ana Nikolić.

Naime, ona se danas sa svojim dečkom Stefanom Gordom iz Prokuplja pojavila na sistematskom pregledu pred ulazak u „Elitu 8“.

Oni su još prvi put ispred zgrade Pinka privukli ogromnu pažnju, kako zbog transformacije nekadašnjeg rijaliti učesnika u devojku, koja još u paru ulazi u predstojeću sezonu.

Tom prilikom je Stefan otkrio detalje njihovog poznanstva, te istakao da su se upoznali nakon Anine operacije i da je prvobitno bilo „toplo-hladno“ između njih, ali da je on na kraju prihvatio takvu kakva sada jeste.

Par se zbližio preko Instagrama, a Ana je istakla da ju je privukao Stefanov izgled i lepe plave oči. Takođe, otkriveno je da planiraju da imaju odnose pred kamerama, pa čak i da rade na potomstvu u rijalitiju.

Međutim, da bi to bilo moguće, oboje moraju da ispune sve uslove na lekarskom pregledu i prođu sistematski, koji prethodi ulasku u „Elitu 8“, odnosno, moraju da pucaju od zdravlja.

Foto: instagram.com/printscreen

Majka Rada Vasić podržala sinove da postanu ćerke

Inače, i Anin, odnosno Mikin brad Giba, takođe se podvrgao operaciji promene pola, pa je i on sad prava lepotica Ivana Nikolić. Navodno je u vezi sa jednim bogatašem, živi u luksuzu, te se kao žena sada malo povukla iz javnosti, sem što je aktivna na društvenim mrežama.

I njihova majka, Rada Vasić koja je takođe poznata kao rijaliti učesnica, oduševljena je ovom promenom svoje dece, jer je to bila njihova najveća želja, pa ih je ona u tome poržala.

BONUS VIDEO: