05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ALEKSANDRA NIKOLIĆ VRATILA CARU ZA SVE! Dočekala svojih pet minuta, pa mu servirala HLADNU osvetu!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ VRATILA CARU ZA SVE! Dočekala svojih pet minuta, pa mu servirala HLADNU osvetu!

Pobednica šeste sezone rijalitija „Zadruga“, Aleksandra Nikolić, koja je nedavno postala majka devojčice Leona, iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama odlaskom u noćni provod sa svojim drugaricama. Nakon što se posvetila potpuno majčinstvu i nije se odvajala od svoje ćerkice, Aleksandra je odlučila da napravi izuzetak i provede veče u restoranu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Aleksandra je privukla pažnju svojim izgledom noseći zelenu, usku haljinu ukrašenu perjem, dok je kosu podigla u visoki rep. Sa minimalnim nakitom, uključujući svedene minđuše i tanku narukvicu, Aleksandra je zračila samopouzdanjem i stilom. Njen izgled je izazvao brojne komplimente, a posebno je istakla svoju radost i smeh tokom večeri, što je jasan pokazatelj koliko joj je izlazak sa prijateljicama bio potreban. Aleksandri je društvo pravila njena nekadašnja cimerka, Ana Spasojević, koja joj je najveća podrška i pokazala se kao pravi prijatelj.

 

Nakon večeri provedene u provodu, Aleksandra se vratila kući u zagrljaj svoje mezimice Leona. Njen izlazak izazvao je različite reakcije, ali je jasno da je mladoj mami bio potreban odmor od svakodnevnih majčinskih obaveza. Aleksandra je svojim primerom pokazala važnost vremena za sebe, iako je majčinstvo njen prioritet. Podsetimo, Filip je više puta usnimljen u noćnom provodu,  a sada je došlo vreme za Aleksandrinu „osvetu“.

Ovaj izlazak izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama, dok su neki podržali njen potez, drugi su izrazili zabrinutost ili kritiku. Ipak, Aleksandra je odlučna u tome da pronađe ravnotežu između majčinskih obaveza i vremena za sebe, što je tema koja je važna za mnoge mlade majke.

BONUS VIDEO: