19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE OBRATILA PRED POROĐAJ: Sredila se od glave do pete, pa KRENULA! (FOTO)

INFO

Pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, Aleksandra Nikolić, uskoro će postati majka devojčice. U devetom mesecu trudnoće, Nikolićeva je oduševila pratioce na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj blista, nagoveštavajući da se bliži trenutak kada će upoznati svoje prvo dete.

Naime, oglasivši se putem Instagrama, Aleksandra je pokazala svoj raskošan izgled pred porođaj, ističući se crnom kosom, elegantnim naočarima i besprekornom šminkom. Ovaj izbor za izgled danas je razveselio njene fanove, dok je ona istakla važnost uživanja u svakom trenutku, čak i uoči porođaja.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić se sredila

Podsećanja radi, Filip Car je nedavno javno otkrio kada će se Nikolićeva poroditi i na svet doneti njihovu ćerkicu.

Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu – ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet:

– Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja… Jednostavno, znaćete iz prve ruke.

BONUS VIDEO: