05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO OPERISANA! Jaukala od BOLOVA, sada ne može da DOJI BEBU! Mislila je da je KRAJ tada (FOTO)

INFO

Bivša rijaliti učesnica i pobednica „Zadruge“, Aleksandra Nikolić, nedavno je postala majka devojčice Leone. Nakon mesec i po dana, starleta se posvetila svojoj naslednici i oporavku od carskog reza, međutim, najveću pažnju javnosti izazvala je njena izjava da ćerku ne može doji. Kako je istakla, razlog za to je problem koji je imala sa grudima pre dve godine.

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani – istakla je Nikolićeva u svom vlogu na socijalnoj platformi „Jutjub“.

Foto: printscreen/youtebe.com

Aleksandra Nikolić ne sme da doji bebu

Naime, pre dve godine, Aleksandra je imala komplikacije sa silikonskim implantima u grudima, zbog čega je tada hitno morala da napusti rijaliti „Zadruga“ zbog nesnosnih bolova koje je trpela i podvrgne se operaciji.

Boli me dojka, ne mogu više da izdržim! Loše mi je! Nek me ne dira više! Ne mogu! Loše se osećam! Ne diram nikoga, majke mi! Ne mogu da izdržim, boli me! Ne mogu ja ovo – vikala je bivša zadrugarka tada, a nakon što je hospitalizovana, lekari su zamenili stari implant novim kako bi rešili ovaj problem.

INFO

Foto: instagram

Aleksandra Nikolić sa ćerkom Leonom

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je otkrila da je imala problema sa bolovima u kičmi i da je greškom nosila teške stvari, što je otežalo proces oporavka. Ipak, ističe da sve ide kako treba i da veruje da će se vremenom sve vratiti u normalu.

Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje – rekla je pobednica „Zadruge“, a detaljnije možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: