23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ALEKSANDRA BURSAĆ ČULA JEZIVE KRIKE PORED KUĆE! Pevačica se oglasila posle dramatične pljačke u Zemunu! Ovo su novosti!

ALEKSANDRA BURSAĆ ČULA JEZIVE KRIKE PORED KUĆE! Pevačica se oglasila posle dramatične pljačke u Zemunu! Ovo su novosti!

Juče, 10. jula, nepoznati muškarci su navodno napali ženu i ukrali joj torbu nedaleko od doma folk pevačice Aleksandre Bursać. Bursaćeva je objavila fotografije napadača i snimak kako beže sa ukradenom torbom, što je izazvalo uznemirenje među stanovnicima ovog dela prestonice.

Razvratništvo se dogodilo u Zemunu, a tim povodom se oglasila pevačica, koja u blizini živi sa verenikom Stevanom Sekulićem.

 

 

Kako je ova informacija o pljačkašima koji otimaju po ulici uznemirila stanovnike ovog dela prestonice, pevačica je takođe ovo shvatila vrlo lično, te apelovala fotografijama.

– Jutros sam mislila da sanjam kada sam čula vrištanje. Gde ide ovaj svet? Hvala Bogu pa imaju kamere! Sram vas bre bilo, imate li vi majke, sestre, žene? – zapitala je ona i postavila fotografiju stranice „Moj Beograd“ na Instagramu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać

 

Inače, pevačica Aleksandra Bursać nedavno je iznenadila mnoge vestima o svojoj veridbi sa 10 godina mlađim kolegom Stevanom Sekulićem. Iako je njihova veza dugo bila skrivena od javnosti, vest o njihovom veridbi izazvala je veliku pažnju medija i javnosti.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Bursać sa verenikom Stevanom Sekulićem 

 

Jedna od zanimljivih činjenica koja je privukla pažnju jeste i veza koju je Stevan Sekulić imao sa pevačicom i influenserkom Ružom Rupić pre nego što je započeo vezu sa Aleksandrom. Ruža je javno isticala puno razumevanje koje je dobijala od Stevana tokom njihove veze, ističući da je osećala podršku i ljubav. Međutim, nakon samo nekoliko meseci, njihova veza je završena zbog obaveza i daljine, budući da nisu živeli u istom mestu.

BONUS VIDEO: