28/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ALEKSANDAR ANTIĆ: Napadi na predsednika Vučića su pridruživanje pritiscima na Srbiju!

ALEKSANDAR ANTIĆ: Napadi na predsednika Vučića su pridruživanje pritiscima na Srbiju!

Poslanici opozicionih stranaka u jednom trenutku nasrnuli su na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon čega je nastao metež.

Tim povodom oglasio se direktor „Koridora Srbije“ i nekadašnji ministar u Vladi Srbije Aleksandar Antić.

Sednica Skupštine Srbije je za jedan deo opozicije samo prilika za nastavak napada na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu politiku, umesto mesto na kojem treba da kažu šta imaju o našem najvažnijem državnom pitanju.  

 

Očigledno nemaju ništa o tome da kažu, jer su ćutali i sklanjali se u stranu kada je trebalo da brane Kosovo i Metohiju kada su to morali da rade. Zbog njihovog nerada, loših odluka i odsustva bilo kakve politike prema Kosovu i Metohiji, Srbija danas trpi neviđene pritiske – istakao je Antić i dodao:

  

Danas su u parlamentu vikali „izdaja“ isti oni koji su bili na vlasti kada je Priština proglasila nezavisnost. Predsednika Vučića napadaju oni koji su za vreme pogroma nad kosovskim Srbima pisali saopštenja i apelovali na mir. 

  

Predsednik Vučić je upornošću i državničkom posvećenošću našem najvažnijem nacionalnom pitanju, vratio Kosovo i Metohiju kao pitanje o kojem Srbija nije rekla poslednju reč. Uprkos svim pritiscima, danas o Kosovu i Metohiji i o našem narodu u Pokrajini odlučuje Srbija, a ne neko u ime Srbije, kako je bilo u njihovo vreme.  

 

O tome on želi da obavesti parlament i narod Srbije, ali nikoga od onih koji danas napadaju predsednika Vučića ustvari ne zanima Kosovo i Metohija. Oni žele da se pridruže pritiscima na Srbiju i njenog predsednika da bi ostvarili svoju davnu želju, da dođu na vlast. 

 

Obraćanje predsednika Vučiča u Narodnoj skupštini važna je prilika da Srbija u ogromnoj većini stane uz politiku koju vodi u vezi sa Kosovom i Metohijom, jer je to jedina politika koja čuva najvažnije državne interese, pre svega Kosovo i Metohiju. –

BONUS VIDEO:

 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);