03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ALEKSA RAZGNEVIO GROBARE: Navijači Partizana BESNI na Avramovića, neverovatan potez srpskog košarkaša!

ALEKSA RAZGNEVIO GROBARE: Navijači Partizana BESNI na Avramovića, neverovatan potez srpskog košarkaša!

Aleksa Avramović sa loptom, Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su i na drugom susretu finalne serije plej-ofa od Crvene zvezde u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Crveno-beli su slavili rezultatom 80:73 i sada vode rezultatom 2:0 u finalnoj seriji i za titulu im je potrebna još samo jedna pobeda.

Po završetku utakmica, Aleksa Avramović je svojim potezom na sebe navukao gnev navijača Parnog valjka.

Naime, on se sa velikim osmehom na licu pozdravljao na samom terenu nakon isteka 40. minuta.

Naravno, sportski je čestitati večitom rivalu, ali navijači Partizana Aleksi ne mogu da oproste to što nije pokazao ni trunku zabrinutosti zbog toga što je njegov tim izgubio još jedan meč i nalazi se nadomak „metle“ u finalu ABA lige. Pozdravljali su se i drugi igrači Partizana sa kolegama iz Zvezde, ali niko nije imao osmeh kao Avramović.

Aleksa se tu nije zaustavio, pa je mnoge Grobare iznervirao i svojom izjavom nakon utakmice.

– Ono sto A.A. svedoci jos uvek nisu naucili, da ga nema nigde ni na mapi, u narednim utakmicama, posle jedne odlicne partije, zaboravili su da je on normalan i navija za Zvezdu. Evo vam ga, smeska se i ljubi sa njihovim igracima, nakon sto nam preti metla u finalu… – samo jedan je od komentara navijača Partizana na društvenoj mreži „X“.

Sledeći meč na programu je u nedelju u „Beogradskoj areni“, a po prvi put u ovoj finalnoj seriji domaćin će biti crno-beli.

(INFOA.K.)