03/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

‘AKO KANADA POBEDI MORAĆEMO DA IH ISPIPAMO U PRVOJ ČETVRTINI!’ Stanković: Slovenci nam više odgovaraju u polufinalu ZBOG OVOGA

'AKO KANADA POBEDI MORAĆEMO DA IH ISPIPAMO U PRVOJ ČETVRTINI!' Stanković: Slovenci nam više odgovaraju u polufinalu ZBOG OVOGA

Vladimir Stanković, novinar i publicista, komentarišući utakmicu četvrtfinala Mundobasketa, Slovenija – Kanada, naveo je koja ekipa bi reprezentaciji Srbije više odgovara u polufinalu.

– Ne mislim da će bizi lako savladati ni Kanadu, ni Sloveniju. Međutim, Slovence znamo i u tom smislu je ne moguće neko taktičko iznenađenje. Dok bi sa Kanađanima moralo malo da se pipa u prvoj četvrtini i da se vidi gde su najslabiji. Slovenija suviše zavisi od jednog igrača, a to je Luka Dončić. To je ponekad dobro, ali nekada i nije. Jer ako njemu ne bude išlo najbolje što može i ako ne bude imao pomoć saigrača, neće se dobro završiti po Slovence – rekao je Stanković i dodao:

– Na sreću mi nemamo jednog igrača od koga zavisimo, već je tu nekolicina koja igra na visokom nivou i snaga tima je u kolektivu u toj kolektivnoj igri. Praktično je svejedno protiv koga budemo igrali jer mislim da će nam šanse biti solidne.

Autor: