22/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

AKO JE TO NJEGOVA IGRA, NEKA MU IDE NA DUŠU! ONA IMA SAMO 19 GODINA: Oglasila se majka Milice Veselinovć nakon ćerkine VRELE AKCIJE s Bilalom!

AKO JE TO NJEGOVA IGRA, NEKA MU IDE NA DUŠU! ONA IMA SAMO 19 GODINA: Oglasila se majka Milice Veselinovć nakon ćerkine VRELE AKCIJE s Bilalom!

Zbog poze koju su zauzeli u njenom krevetu, ali i njihovih strastvenih pokreta, mnogi su ubeđeni da su Milica Veselinović i Bilal imali vrelu akciju.

U prilog tome govori i činjenica da se Milica večeras savetovala sa Mikicom Bojanićem na koji način da odgovori na škakljiva pitanja koja predoseća da će joj stići zbog akcije sa Bilalom, a Pink.rs je pozvao njenu majku Anu, kojoj je bilo neprijatno da komentariše ono što joj ćerka radi u „Zadruzi“.

Ne znam šta da vam kažem. To je njen izbor. Neću da komentarišem niti da pričam o tome. Ako je to njegova igra, neka ide na njegovu dušu – kaže Ana, koja tvrdi da njena ćerka nije imala seks.

Kaže, sve prati „na grupama i strimovima“.

Mislim da nisu, znam da nisu… Znam. A i da jeste, ona ima 19 godina. Ne podržavam, majka sam, ali opet ona ima 19 godina – našla je opravdanje Miličina majka.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);