Foto: youtube.com/Red TV

Folk pevač Acko Nezirović kaže da je godinama bio navučen na kokain i da je prestao da ga konzumira kada je shvatio da ga vuče sve dublje u ambis. On kaže da je, pored ovog opasnog poroka, dosta pio, a rešio je da se otarasi svih poroka kad je shvatio da mu zbog toga trpi posao jer je počeo da eskivira tezge i gubi ogroman novac.

Probao sam kokain, iako to nikad nisam podržavao. Hteo sam da probam sve kao mlađi, niko me nije terao. Sedam, osam, godina sam uzimao belo, a onda sam video da propadam. Posle dva dana i noći nespavanja nisam bio sposoban ni za šta – priča otvoreno pevač i nastavlja:

Nisam odlazio na tezge, slažem tako da mi je tetka preminula i tako izgubim 2.000-3.000 maraka. Pošaljem nekog drugog kolegu na tezgu na kojoj je trebalo da se pojavim. To je bilo strašno i to me je dovelo do krajnjih granica. Imao sam kolege koje nisu mogle da se odupru tome i tako su se upropastile. Kad sam dotakao dno, prestao sam da vučem crte da ne bih otišao u ambis, odakle nema povratka. Imao sam problem i sa alkoholom, a onda sam prestao. Nisam ni sada skroz, desi se da popijem, ali nikada danas ne dozvoljavam da preteram. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Acko Nezirović

 

 Nezirović kaže da je, pored droge i alkohola, kocka dominantan porok na estradi.