22/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RADMAN NIJE MOGAO SAM, BORCU NIJE POMOGLA ŠOK TERAPIJA! Vrbašani ostali sami na vrhu tabele!

RADMAN NIJE MOGAO SAM,  BORCU NIJE POMOGLA ŠOK TERAPIJA! Vrbašani ostali sami na vrhu tabele!

Odigrano je prvih pet utakmica 6.kola Srpske lige grupa Vojvodina. Svi domaćini su ostvarili sugurne pobede na svojim terenima, sem Železničara koji je u Inđiji odigrao nerešeno (3:3) sa OFK Kikindom.

 

Poveli su Kikinđani već u osmom minutu golom Aleksandra Mirkova, ali je samo šest minuta kasnije Filip Ivelja stvari vratio na početak. Bilo je mnogo uzbuđenja u poluvremenu koje je trajalo skoro čitav sat, a u trećem minutu nadoknade vremena Stefan Matijević je promašio penal za Železničar. Kazna za to je došla u devetom minutu nadoknade kada je Petrović doneo prednost gostima, ali je najbolji strelac Železničara Radman samo dva minuta kasnije iznjesnačio i rezultatom 2:2 se otišlo na odmor. Već na startu drugog dela Radman je preokrenuo rezultat, ali je konačan rezultat u 66.minutu postavio mladi Adam Viola.

Sloboda iz Donjeg Tovarnika je izgubila u Čonoplji 1:o, jedini strelac za domaće bio je Nenad Kudrić. Porazom je tim iz Donjeg Tovarnika ostavio samu ekipu iz Vrbasa na čelu tabele koja je na domaćem terenu bila bolja od Dinama iz Pančeva sa ubedljivih 3:0. Poveo je domaći tim u 19.minutu golom Krainovića, a već u 21. je bilo 2:0 kada je precizan bio Matijašević. Pobedu ekipe iz Vrbasa zacementirao je Miljan Ivan golom u 71.minutu.

 

 

Radnički je u Zrenjaninu bio bolji od Podunavca iz Belegiša 3:1, iako su gosti poveli golom Andreja Škobalja u 22.minutu. Nisu se dali gosti, ali su kapitulirali u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je gol postigao Aleksandar Janković. U nastavku Radnički je doveo u prednost iskusni Miloš Zličič, a konačan rezultat je postavio Apostolovski pola sata pre kraja utakmice.

U poslednjoj utakmici današnjeg programa u Srpskoj ligi Vojvodina, Naftagas je u Elemiru slavio sa 3:1 protiv Borca iz Šajkaša koji uprkos promeni trenera nije uspeo ništa značajnije da uradi protiv sjajnog domaćina iako su poveli golom Vlalukina, Naftagas je rutinski i bez pritiska rešio utakmicu u svoju korist golovima Bjelice u 69.minutu, Markoskog samo minut kasnije, a konačan rezultat sa 11 metara je postavio Miloš Savanović u 80.minutu.

Na tabeli Vojvođanskih srpskoligaša vodi OFK Vrbas sa 15 bodova, do je iza njega Sloboda iz Donjeg Tovarnika sa 12, osnosno Naftagas sa 11. Na začelju fenjer drži Borac iz Šajkaša sa samo jednim osvojenim bodom iz šest odigranih utakmica.

 

BONUS VIDEO: