21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SVADBA ĆE IM BITI ORGANIZOVANA U BELOJ KUĆI! Voditelj javno otkrio detalje velikog slavlja, OVA TAKMIČARKA JE BUDUĆA MLADA!

SVADBA ĆE IM BITI ORGANIZOVANA U BELOJ KUĆI! Voditelj javno otkrio detalje velikog slavlja, OVA TAKMIČARKA JE BUDUĆA MLADA!

Voditelj Bora Santana se, odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, osvrnuo na odnos aktuelne takmičarke „Elite“ Anđele Đuričić i nekadašnjeg zadrugara Zvezdana Slavnića.

Foto: Instagram.com

Bora Santana

– Šta misliš o Zvezdanu Slavniću i da li misliš da će ući? – pitao je jedan pratilac, aludirajući na rijaliti šou-program „Elita 8“, na šta je Bora odgovorio:

– On i Anđela su par decenije. Treba da se pomire jer se vole i jedno drugom teraju inat. Ako uđe, svadba im se sprema!

INFO

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Zvezdan i Anđela

Nenad Marinković Gastoz postao je učesnik „Elite 8“, a u novu sezonu rijalitija ušla je i Anđela Đuričić koja se dopada reperu. Anđela je gostovala u „Amneziji“, gde je odgovarala na pitanja Danijelu Dujkoviću Munjezu i Borislavu Terziću Terzi, a tom prilikom prokomentarisala Gastoza.

– On je simpatičan. Desilo se na nominacijama, jer stalno dobacuje, a trebao mi je fokus. To je bilo to. Iznervirala sam se – rekla je bivša zadrugarka.

– Da li ćete da popijete kafu? – pitao je Terza.

Foto: ATA Images

Gastoz i Anđela

– Sigurno hoćemo – priznala je Đuričićeva.

– Ja vidim da njoj Gastoz mami osmeh na lice, uporan je. Ja ću njima da pomognem. Mateja i Aneli su bljak, ali Anđela i Gastoz mi idu zajedno – dobacio je Uroš Stanić.

– Ja sam tebi ovo zabranila. Ovo je njegovo mišljenje, ima pravo da radi šta želi – dodala je Anđela. Takmičarka rijalitija ,“Elita 8″ Anđela Đuričić nakon pauze vratila se na male ekrane, pa nakon burne veze sa Zvezdanom Slavnićem prošle noći progovorila je o detaljima njihove paklene romanse i kako se neslavno završila.

Anđela je istakla koliko joj je bilo teško da podnese sve što je stiglo tokom veze sa Zvezdanom, ali i nakon nje, koji su joj se problemi javili, kao i da je izgubila veru u ljude. Međutim, izgleda da u njenu priču nije poverovala Zvezdanova bivša partnerka Ana Ćurčić, koju je zapravo prevario sa Crnogorkom. Ana je na Instagram profilu objavila snimak u kom Anđela govori o romansi sa Zvezdanom, a zbog jednog pitanja koje joj je uputila, nastao je pravi haos u komentarima. Šta će se dogoditi sa pomenutim akterima, ostaje nam samo da ispratimo!

BONUS VIDEO: