20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

DANAS JE SAHRANA TRAGIČNO NASTRADALOG BRAČNOG PARA HAJDAREVIĆ! Poginuli u stravičnoj nesreći, sa njima u kolima bio i dvogodišnji sin!

DANAS JE SAHRANA TRAGIČNO NASTRADALOG BRAČNOG PARA HAJDAREVIĆ! Poginuli u stravičnoj nesreći, sa njima u kolima bio i dvogodišnji sin!

Bračni Esad (33) i Almedina Hajdarević (28), poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Austriji.

Kako navode tamošnji mediji, Esad je naleteo na automobil kojim je upravljao 65-godišnji Austrijanac. Usled sudara, Hajdarevićev automobil je proklizao, udario u zaštitnu ogradu, te proklizavao sve dok se nije zaustavio između stabala na nasipu.

Sa njima je u kolima bio i njihov dvogodišnji sin, koji je na svu sreću, van životne opasnosti.

Sahrana tragično nastradalog bračnog para održaće se u danas, džematu Jezerski Grad na mezarju Brda u 15:00 sati.

Vesti o pogibiji mladog bračnog para šokirale su brojne prijatelje i članove porodice.

– Bio si mi kao stariji brat, nikada me nisi uvredio ni povredio, poštovao si me i voleo. Da vam Allah podari najlepše džennetske blagodati, a mališana ću čuvati koliko god mogu – izjavio je jedan član porodice.

 

 

Podsetimo, nakon nesreće, Almedina je ostala zarobljena u vozilu, te su je vatrogasci odeljenja Kufštajna oslobađali iz vozila, 

Almedina je ostala zarobljena u vozilu i morala je da bude oslobođena od vatrogasnog odeljenja Kufštajna. Radnici putari koji su se našli u blizini, izvukli su iz auta Esada i dete. Dete je u teškoj nesreći zadobilo teške povrede i prevezeno je u Okružnu bolnicu Kufštajn.

Sa druge strane Esad je morao da bude reanimiran na mestu nesreće, a potom je sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde je izdahnuo. Almedina je takođe zadobila teške povrede od kojih je kasnije podlegla povredama u bolnici.