20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KARLEUŠA ŽELI SINA: Jelenine ćerke jedva čekaju brata, pevačica saopštila LEPE VESTI nakon razvoda!

Vesti

Jelena Karleuša, poznata pevačica i javna ličnost, nedavno je otkrila da su je njene ćerke, Atina i Nika, dugo savetovale da se razvede od njihovog oca, fudbalera Duška Tošića. Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića su već dugi niz godina u žiži medijskog interesovanja, te je ova vest izazvala veliku pažnju javnosti.

Karleuša je istakla da je sa svojim ćerkama Atinom i Nikom imala otvorene razgovore o svojoj vezi sa Duškom Tošićem, te da su one veoma rano bile svesne stanja u njenom braku. Pevačica je istakla da je čekala da njene ćerke prođu kritični tinejdžerski period pre nego što preduzme korake ka razvodu, imajući u vidu svoje lično iskustvo kao dete razvedenih roditelja.

Foto: ATA Images

Jelena karleuša i Duško Tošić

 

– Ja sam čekala da Atina i Nika prođi taj krizni period puberteta. Jer je meni bilo teško kada su se moji razveli malo pre toga. Moja deca su toliko u kući toga videla. Shvatila. Shvatila da tata ne voli mamu i pričale mu da mama treba da se razvede od tate.

 – Tata nije pričao na tu temu. Moje ćerke pričaju sa mnom. Tata nije bio tu, igrao je fudbal po belom svetu. Mama je vaspitala. Deca ne treba da budu izgovor za loš brak, jer u lošem odnosu pate i deca. Dobri odnosi posle braka… Ne mogu da se foliram. Trebalo je da budu dobri odnosi u braku. Trebalo je da daš sve na svetu da budem srećna u braku. Posle braka neko će se drugi potruditi – poručila je pevačica,  pa dodala da je spremna za treću bebu.

Uz sve ovo, Jelena Karleuša je izjavila da je spremna za treće dete, ističući da to ne bi narušilo njenu figuru te da bi njenim ćerkama donelo radost. Pevačica je izrazila želju da rodi sina, kako bi njene ćerke imale brata, naglašavajući svoje zdravstveno stanje i spremnost za proširenje porodice.

 – Meni dva deteta nisu pokvarila liniju, ne mislim da bi treće dete pokvarilo. Mislim da bi Atina i Nika bile jako srećne, pošto su dve devojčice, da im mama rodi brata. Ja sam jako zdrava, prava. Kada sedne taj neki on pored mene i kaže „ja sam sa njom“ – rekla je pevačica za „Prvu“.

BONUS VIDEO: