21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

JELENA ILIĆ DOBILA ZVANIČNU POTVRDU! Svedočenje Uroša Rajačića je potpuno uništilo, otkrivene NAMRAČNIJE TAJNE ELITE 8!

JELENA ILIĆ DOBILA ZVANIČNU POTVRDU! Svedočenje Uroša Rajačića je potpuno uništilo, otkrivene NAMRAČNIJE TAJNE ELITE 8!

Rijaliti učesnici u ovonedeljnoj anketi imali su zadatak da izaberu osobu koja se najmanje pokazala u „Eliti 8“. Uroš Rajačić je istakao da smatra da se Jelena Ilić nije snašla ove sezone i da je treba poslati kući,  a potom je izneo svoje mišljenje o ostalim učesnicima.

– Mala Kristina spava po ceo dan, apsolutno je katastrofa. Mislim da se Ćomi Boj potrošio za dva dana, moram da kažem da je Branka jedna naporna žena, ona nas psihički umara i zamara. Jako je dosadna, samo traži nešto i krade, tako da bih od svih njih izabrala Branku – rekla je Sofija Janićijević.

Sofija je iznela svoje mišljenje o ostalim učesnicima ističući da „ne mora neko da bude toliko aktivan, može neko da bude samo lep i da se lepo slika“. Takođe je iznela svoje mišljenje o Ivanu, istakavši da nije kriva što je on odbijen kao u Zadruzi 6, te da je on nju muvao. Takođe je izabrala najmanje pokazanog učesnika – Miloša.

Slađa iznosi svoje viđenje situacije

Slađa je takođe iznela svoje mišljenje ističući da se ne mogu ubaciti u priču na silu kada su neke teme aktuelne. Takođe je izabrala osobu koja se po njoj najmanje pokazala – Kristinu.

– Mi ne možemo da se ubacimo u priču na silu kada su ovde neke teme aktuelne jednostavno je. Rećiću da se po meni najmanje pokazala Kristina – rekao je Soni.

– Opet se tripujete tokom ovih anketa da se vaše mišljenje čuje i da je nekom bitno. Ja mislim da se Jelena najmanje istakla, radi neke stvari loše i meni je to sve užas – rekao je Uroš.

Učesnici „Ankete“ su izneli svoje mišljenje o ostalim učesnicima, a Jelena Ilić se našla u centru njihove pažnje kao osoba koja se najmanje pokazala u „Eliti 8“.

BONUS VIDEO: