21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KREĆE NOVI POHOD NA „UŠATOG“! DVA MEČA OTVARAJU NOVI FORMAT LIGE ŠAMPIONA: PSV u Torinu, Vila u Bernu

KREĆE NOVI POHOD NA "UŠATOG"! DVA MEČA OTVARAJU NOVI FORMAT LIGE ŠAMPIONA: PSV u Torinu, Vila u Bernu

Jang bojs – Aston vila

18:45h

UVOD

POZNATI SU SASTAVI

 

 

JUVENTUS: Di Gregorio – Danilo, Gati, Bremer, Kambijaso – Lokateli, Daglas Luiz – Niko Gonzales, Kopmejners, Jildiz – Vlahović.

PSV: Benitez – Dams, Boskalji, Flamingo, Ledezma – Verman, Šouten, Til – Tilman, Bakajoko, De Jong.

 

JANG BOJS: Fon Balmos – Hađam, Zukru, Kamara, Atekame – Lauper, Nijase – Koli, Ugrinić, Monteiro – Ganvula.

 

ASTON VILA: Martinez – Dinj, Tores, Konsa, Bogarde – Megin, Tilemans, Onana, Remzi – Votkins, Rodžers.

PRE UTAKMICE

 

 

Žene, padate u drugi plan – konačno se vratila Liga šampiona! Prošlo je dugih tri i po meseca od finala između Real Madrida i Borusije Dortmund, a nadamo se da će baš kao „milioneri“ i ove sezone „iskočiti“ nego od autsajdera. Najveći favorit da sa trona svrgne Galaktikose svakako je Mančester siti, kao i svake godine, a šansu u novom formatu mogu vrebati i mnogi klubovi koji nisu inače u prvom planu. Zbog toga je i napravljena promena.

Na otvaranju nove, do sada neviđene, takmičarske sezone, u ranijem terminu od 18:45 časova igraće Juventus – PSV i Jang bojs – Aston vila.

 

 

Jasno je da klubovi iz Liga petice ovde važe za izrazite favorite. Jang bojs, koji je i dalje poslednjeplasirana ekipa švajcarskog šampionata traži utehu u Evropi protiv zahuktale Emerijeve čete koja je za vikend napravila ozbiljan preokret protiv Evertona i biće nošena tim samopouzdanjem. Neće ni „Staroj dami“ biti nimalo lako protiv prvoplasirane ekipe holandskog prvenstva, a naša pažnja će svakako najviše biti usmerena ka partiji Dušana Vlahovića.

Sve u svemu, očekuje nas izuzetno uzbudljivo po podne, pošto nakon ova dva duela, od 21 čas, gledamo još četiri veća spektakla, a derbi prvog kola definitivno je repriza „istanbulskog čuda“, odnosno duel dva giganta – Milana i Liverpula. Pored njih, Real Madrid dočekaće Štutgart, baš kao i Bajern Dinamo Zagreb. Poslednji meč dana igra se u Lisabonu gde Sporting koji ne zna za poraz u domaćem prvenstvu dočekuje Lil.

BONUS VIDEO