20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RASKRINKANI U PROGRAMU UŽIVO! Aneli i Matija više ne kriju simpatije, JAVNO PROGOVORILI O SVOJOJ ROMANSI!

RASKRINKANI U PROGRAMU UŽIVO! Aneli i Matija više ne kriju simpatije, JAVNO PROGOVORILI O SVOJOJ ROMANSI!

U toku je dobro poznata emisija ‘Pitanja gledalaca’, a večerašnji voditelj Milan Milošević pripremio je intrigantna pitanja koja su postavljali gledaoci.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan za crnim stolom

Prvo pitanje je upućeno Nenadu Marinkoviću Gastozu, u kome se tražilo objašnjenje zašto sinoć nije pričao sa Jelenom Nedeljković – Mrvicom. Gastoz je odgovorio da je igrao sa svima i da se oseća nepravedno optuženim. Mrvica je dodala da su sinoć imali lep ples i da je bila dodirnuta pričom od strane Karića, dok je Gastoz istakao da nije on bio taj koji je inicirao sporni događaj.

Novo druženje Mateje i Aneli?

Drugo pitanje je bilo upućeno Mateji Matijeviću i Aneli Ahmić, u kome su gledaoci želeli da saznaju da li će njih dvoje ponoviti druženje. Aneli je istakla da joj Mateja prija i da će definitivno ponovo provesti vreme zajedno, dok je Mateja dodao da će njihovo druženje sigurno biti nastavljeno, uz pomalo tajnovit komentar o tome kako će se to odvijati. Aneli je otkrila da je ona ta koja bira sa kim će se družiti, istovremeno implicirajući da Uroš ima određenu dozu ljubomore.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

– Meni Mateja prija i zaista možete da očekujete ponovo druženje – rekla je Aneli.

– Naravno da ćemo nastaviti, sam Bog zna kako će to da se nastavi – rekao je Mateja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matija Matijević

– Ja sam ta koja bira sa kim ću se družiti i provoditi vreme, meni ne sme ko šta da govori. Uroš je malo ljubomoran – rekla je Aneli za kraj voditelju Milanu Miloševiću.

BONUS VIDEO: