20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

UHVATILI SMO MIONU I ŠA U ŠOK-IZDANJU! Evo šta rade pred početak Elite 8! Fanovi ih odmah prepoznali!

UHVATILI SMO MIONU I ŠA U ŠOK-IZDANJU! Evo šta rade pred početak Elite 8! Fanovi ih odmah prepoznali!

Budući učesnici Elite Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša uhvaćeni su u Šimanovcima dok su nosili stvari sa sobom koje će uneti u Belu Kuću! Naime, ekipa Republike zatekla je par koji je čak bio i raspoložen za slikanje sa fanovima koji su ih odmah prepoznali.

Inače, nedostatak prisustva Mione Jovanović u karantinu juče je bio prvi znak da nešto možda nije u redu.

Više o tome šta su nam rekli Miona i Ša, pogledajte u snimku koji sledi. 

Foto: INFO

Miona i Ša u Šimanovcima zajedno

 

Nakon objavljivanja snimka na kome se vidi da je u stanu, mnogi su počeli da se pitaju da li će Miona uopšte ući u rijaliti večeras. Ova neočekivana situacija dodatno je zaintrigirala publiku i podstakla brojne spekulacije o tome šta se zapravo dešava sa takmičarkom.

Foto: INFO

Miona i Ša u Šimanovcima zajedno

 

Reakcije javnosti su bile različite. Dok su jedni smatrali da bi Miona mogla da napravi iznenađenje ulaskom u poslednjem trenutku, štp se sada svakako i desilo, drugi sumnjaju u njen ulazak u rijaliti. Na društvenim mrežama se vode žustre rasprave o tome da li je ovo deo strategije ili pak znak da Miona neće ući u kuću „Elita 8“.

Večerašnji početak nove sezone rijalitija „Elita 8“ obećava da će biti uzbudljiv, a neizvesnost oko ulaska Mione Jovanović dodatno je začinila atmosferu. Publika će sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja i sa nestrpljenjem očekivati da sazna da li će Miona zaista zakoračiti u kuću rijalitija ili će se ova situacija rešiti na neki drugi način.

BONUS VIDEO: